Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tartalék

Meglepő, hol szerepelt a legrosszabbul Harry herceg könyve

2023. január 23.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

könyv angol királyi család harry herceg Meghan Markle Károly király Tartalék
Meglepő, hol szerepelt a legrosszabbul Harry herceg könyve
© Fotó: Dan Kitwood / Getty Images

Harry herceg könyve egyre nagyobb eladási rekordokat dönt, ám nem szerepel mindenhol ennyire sikeresen. 


A Tartalék, Harry herceg önéletrajzi könyve Nagy-Britanniában már most a legsikeresebb önéletrajzi ihletésű könyvnek számít. Rengeteget adtak el belőle, még a hangoskönyvek is szépen fogynak. Szinte minden országban rekordot dönt, ennek ellenére Montecitoban nem kíváncsiak annyira a herceg memoárjára. 

Harry herceg könyve nem túl népszerű a lakhelyén

A DailyMail megtudta, hogy a Kaliforniában található Montecitoban nem is annyira népszerű Harry herceg könyve, mint az elsőre gondolták sokán. A városban egyetlen könyvesbolt található, az újság pedig kiderítette, hogy nagyjából eddig 30 példány kelt el a kötetből. A bolt tulajdonosa elárulta, hogy van pár lefoglalt könyv, ennek ellenére nem olyan nagy iránta az érdeklődés. 

Az eset csak amiatt keltette fel a DailyMail figyelmét, mert Harry és Meghan egy ideje már Montecitoban laknak. Éppen ezért nagyon furcsának találják sokan, hogy pont ebben a városban nem érdeklődnek az emberek a sussexi herceg könyve iránt. 

Bár az amerikai városban már szinte biztosan nem dönt eladási rekordokat a Tartalék, a világ többi részén vezeti az eladási listákat. Legutóbbi információk szerint már 750 000 példány elkelt belőle, a szám pedig folyamatosan emelkedik. Harry herceg igazán magas összeget kapott a könyvért, a kiadó számára pedig egyértelműen hatalmas a nyereség, hiszen beváltotta a hozzá fűzött reményeket

A könyv körül már a megjelenés előtt sok volt a botrány, hiszen a herceg kiméletlenül beszámolt a családja legmélyebb konfliktusairól. A Tartalék Magyarországon márciusban jelenik majd meg. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves