Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SOROZAT

„Ostoba herceg és a hülye felesége” – Durván beszólt Harry hercegnek és Meghannak a híres sorozat

2023. február 15.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat angol királyi család harry herceg királyi család kritika Meghan Markle
„Ostoba herceg és a hülye felesége” – Durván beszólt Harry hercegnek és Meghannak a híres sorozat
© Mark Cuthbert / Getty Images

Harry herceg és Meghan a South Park alkotóit is megihlette, a legújabb epizódban pár durva beszólást kapnak. 


A hercegi párt az elmúlt időszakban sokan kritizálták. Többen kiemelték, hogy Harry herceg nagyon tiszteletlen volt a családjával szemben, ám most egy nem várt helyről érkezett pár nagyon durva megjegyzés.

Meghan Markle és Harry herceg kíméletlen beszólást kaptak

Harry herceget és Meghant megemlítik a South Park legújabb epizódjában. A hercegi párról a 26. évad második részében zajlik egy párbeszéd. A rész a The Worldwide Privacy Tour címet viseli, ami már önmagában eléggé beszédes. Közvetve is, de arra utal, hogy Harry és Meghan a nyilvánosság előtt teregették ki a magánéletüket

A rövid előzetesben Kyle a következőket mondja a barátainak. 

Ez komolyan megőrjít. Elegem van, folyton róluk hallani, de nem tudok elszakadni tőlük! Mindenhol ott vannak. 

A szereplő egyértelműen arra utal, hogy Harry herceg és Meghan az elmúlt időszakban minden újság címlapján felbukkantak. A kijelentésre a következő, nem túlságosan kedves válasz érkezik.

Nézd, Kyle, minket nem érdekel valami ostoba herceg és az ő hülye felesége. 

A leírás alapján az epizód arról fog szólni, hogy Kanada hercege és a felesége egy eldugott, vidéki városba költöznek azért, hogy elkerüljék a nyilvánosságot. A hasonlóság tehát egyértelmű, és nem is véletlen. A sorozat alkotói az elmúlt években számos alkalommal reagáltak különféle társadalmi kérdésekre, és a hírességeket, illetve a politikusokat sem kímélték. 

Az emberek szerint sem kétséges, hogy szándékosan használtak az alkotók ennyire durva jelzőket. Ám az új epizód talán még kíméletlenebb beszólásokat tartalmazhat. Sokak szerint az alkotók ezzel reagáltak az elmúlt hónapok médiavisszhangjára. Harry herceg a dokusorozat és a könyv miatt számtalan interjút adott, és rengeteg bizalmas információt elárult. Később a sussexi herceg egy interjúban elmesélte, annyi története van még, egy második könyvet is tudna írni. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves