Quantcast

Kitz

Ha tetszett a Gossip Girl és az Elite, a Netflix újdonságát is imádni fogod!

Ha tetszett a Gossip Girl és az Elite, a Netflix újdonságát is imádni fogod!
© Netflix

Romantika és bajkeverék a havas lejtőkön – ez a Kitz titkai!

A spanyol és koreai sikerszériák után a Netflix egy újabb nemzetközi sorozattal hódítja meg a sorozatrajongók szívét – 2021 utolsó napjaiban debütált a Kitz a streamingszolgáltató kínálatában. A német minisorozat izgalmas keveréke szerelemnek, bosszúnak és a bulizós tinédzseréveknek, mindezt pedig igazán téli környezetbe ültették a készítők. Ha a Gossip Girl, az Elite és a Pretty Little Liars a kedvenceid között volt, akkor a Kitz titkait is neked találták ki!

Ezúttal a 19 éves kitzbüheli pincérnő, Lisi (Sofie Eifertinger) kalandjait követhetjük, aki elvesztette a bátyját. Egy évvel a tragédia után, a fiatal nő felkeresi azt a lányt, akit felelősnek tart testvére haláláért, hogy bosszút álljon. Beilleszkedik egy jómódú tinédzserekből álló csapatba, akik minden télen megrohamozzák a luxus síparadicsomot, és Lisi szép lassan felfedezi a ránézésre könnyű élet sötétebbik oldalát: a pénz iránti megszállottságot, a bulikat, a korlátlan pezsgőzést és az élvezetek hajszolását.

A hat epizód jól kidolgozott, lebilincselő cselekménnyel láncol a képernyők elé, nem véletlen, hogy a december 30-i premier óta világszerte a top 10 legnézettebb netflixes produkció között szerepel a Kitz titkai.

Forrás: Elle