Quantcast

Ajánló

Izgalmas újdonságok érkeznek szeptemberben a Netflixre

Ismét fantasztikus sorozatokkal és filmekkel bővül a Netflix kínálata! 

A Netflix szeptemberben is izgalmas és szórakoztató tartalmakkal jelentkezik, amiből csak néhány kedvencet emelünk ki, hogy könnyebb legyen számodra a választás. Kezdjük a filmekkel, igazán erős a kínálat a hónapban. Két nagyon erős dráma is érkezik, de mindemellett néhány új vígjáték és romantikus mozi is felkerül a steraming szolgáltató oldalára.

Bár a filmek sem elhanyagolhatóak, a sorozatoknál most mégis erősebb a felhozatal. Először is több sikeres széria folytatást kap: érkezik a Sexeducation 3. évada, A nagy pénzrablás utolsó évada, jön a reailty, The Circle 3. évada és érkezik, harmadik szériájával A póz. Emellett persze fantasztikus újdonságok is nézhetőek lesznek: például a Nyerd meg az életet, A folyamatos összeomlás szélén, és a Jaguár első szériái. 

Mennyit ér egy élet?

Egy ügyvéd kemény leckét kap az élettől, amikor lehetetlennek tűnő feladattal bízzák meg: határozza meg, hogyan lehetne kompenzálni a 2001. szeptember 11-i terrortámadás eredményeként nem számszerűsíthető veszteséget szenvedett családokat.

Behatolás

Miután egy házaspár elköltözik egy kisvárosba, az új házukban történt betörés után a trauma hatása alatt álló feleségben feltámad a gyanú, hogy a körülötte lévők nem azok, akiknek látszanak.

A folyamatos összeomlás szélén 

A pandémia előtti Los Angelesben négy, kapuzárási pánikot átélő nő – egy séf, egy szingli anya, egy örökösnő és egy álláskereső – elmélkedik szerelemről és munkáról.

Nyerd meg az életet

Ezt a koreai sorozatot a Battle Royale és a Black Mirror keverékeként jellemzik: 456 pénzszűkében lévő szereplő kap meghívást egy titokzatos játékba, melyről gyorsan kiderül, sokkal nagyobb a tét, mint az elképesztő összegű fődíj.

A nagy pénzrablás

Az egyik legsikeresebb nem angol nyelvű sorozat, idén debütál utolsó évadával, ami ezúttal két részletben lesz elérhető: az első etapot szeptemberben, a másodikat csak decemberben nézhetik meg a rajongók. 

Jaguár

Történelmi drámasorozat, amiben holokauszttúlélők erednek a Spanyolországban bujkáló háborús bűnösök nyomába a hatvanas években.

Lucifer az Újvilágban

A sorozat befejező részeiben olyan kérdésre kapunk választ, amire mindig is kíváncsiak voltunk: mégis milyen lenne Lucifer Istenként.