Quantcast

Sneak peek

Emily Párizsban: megérkeztek az első fotók az új évadból!

Emily Párizsban: megérkeztek az első fotók az új évadból!
© Carole Bethuel/Netflix

A Netflix 10 új, hivatalos fotóval kedveskedett a rajongóknak.

A tavalyi karanténidőszak nagy megmentője volt az Emily Párizsban című sorozat, amelynek köszönhetően gondolatban a Szajna partján sétálgathattunk és a párizsi parkok padjain ücsöröghettünk. A nagy sikerre való tekintettel a Netflix nem sokat várt azzal, hogy bejelentse, újabb évadot kap Emily története.

A második évad munkálatai idén májusban kezdődtek meg és augusztusban fejezték be a forgatást. Egyelőre még nincs pontos dátuma a premiernek, de annyit lehet tudni, hogy még idén újra találkozhatunk Emilyvel, Camille-lal és a többi szereplővel, akik a szívünkhöz nőttek.

Addig is, a várakozás enyhítésére (vagy épp fokozására) a Netflix közzétett 10 vadonatúj fotót a második szériából, amelyeken a sorozat új szereplőjét, Alfie-t alakító Lucien Laviscount is feltűnik – méghozzá éjszaka, a romantikusan kivilágított Eiffel-torony előtt, Emily társaságában.

Vajon a jóképű angol idegen, akivel egy franciatanfolyamon ismerkednek meg, elcsavarja Emily fejét? A történet részletei egyelőre titkosak, csupán annyit lehet tudni, hogy Emily és barátai ezúttal átlépik Párizs határait, és meg sem állnak Dél-Franciaországig.

További képekért kattints a galériánkra! 

Forrás: Elle