Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Interjú

Élni a mában, bízni a holnapban: Cseke Eszter az októberi ELLE címlapján

2024. október 22.

3 perc olvasás

ELLE

elle Cseke Eszter ELLE október
Élni a mában, bízni a holnapban: Cseke Eszter az októberi ELLE címlapján

Az ELLE magazin októberi lapszámának elkészítése során mélyre merültünk Cseke Eszter és családja életében. A fotózáshoz autóba ült a stáb, és a család nagymarosi otthonához hajtottunk, az interjú elkészítéséhez pedig Szűcs Péter szállt repülőre, és utazott el Balira, hogy ott 48 órán át együtt éljen velük.


„Ez a sziget sem lesz más, mint amilyen te vagy. Olyan lesz, mint amit kiveszel magadnak belőle, vagy olyan, amire már készen állsz, hogy megéld” – mondja Cseke Eszter, miközben szerzőnkkel egy olyan különleges hely felé sétálnak, ahová minden vendégüket elviszik Balin. Az On The Spot női fele bensőséges hangulatú interjúban mesél az ELLE olvasóinak arról, miért helyeződött át a fókuszuk, miként lett számukra a természet a gyógyír, és hogyan segít ez nekik jobban belefeledkezni a jelenbe.

Az ELLE magazin legfrissebb számának kulturális ajánlójából olvasóink megtudhatják, milyen érzés az, amikor fiatal, elsőfilmes rendezőként rögtön korunk egyik legnagyobb magyar fenoménjáról, Azahriahról kell filmet csinálnod. A Mazzag Izabellával készült interjú mellett Janecskó Kata újságíróval is beszélgettünk, aki legújabb könyve apropóján a randiappos csalók cseppet sem romantikus lelkivilágába enged bepillantást.

Az életben gyakran hajlamosak vagyunk azt hinni, van még időnk. Ez a gyermekvállalás esetében is sokszor így lehet, és sajnálatosan gyakran tapasztalhatják meg a nők, hogy az orvostudomány és a közhiedelem – miszerint ma már 40 évesen is gond nélkül lehet gyermeket szülni – álláspontja nem egyezik egymással, és fontos még idejében tisztában lenni a realitással. A realitást, mármint annak tökéletesen beállított és megvilágított változatát az üzletek kirakatai is csábítóan tükrözik, kár, hogy a vásárlás klasszikus élménye egyre inkább háttérbe szorul az e-kereskedelem mindent felfaló, futárdobozos mindennapjai mögött. A gyakran gyermekkorunk egyik meghatározó élményét is jelentő álomkirakat mellett azzal a problémával is foglalkozik az ELLE magazin októberi lapszáma, miért annyira nehéz a divatos öltözködés a konfekcióméreten túl.

Mit csinál egy cég, ha nyakig ül a slamasztikában, üzleti eredményei drasztikusan zuhannak, és sorra derülnek ki róla a súlyosabbnál súlyosabb ügyek? Kinevez egy nőt a vezetőjének! Ez az üvegszikla-jelenség, amely úgy ad látványos lehetőséget a nőknek, hogy a sikerre valójában rendkívül kicsi esélyük van. Eme jelenség mellett arra is keressük a választ, miért maradnak el még mindig a nők fizetései a férfiakéi mögött, valamint arra, mit lehet és kell kezdeni a mindennapi szexizmussal, amit a mai napig sajnálatosan sok helyen tapasztalhatunk.

Az ELLE magazin októberi száma emellett megmutatja a divat legfrissebb, őszi-téli trendjeit és újdonságait, beszámol arról, hogy a cirkadián ritmusunk újraszinkronizálása bőrünk fiatalságának új forrása lehet, továbbá segít abban, hogy megelőzzük, illetve legyőzzük a hát-, derék- és nyakfájdalmat. Ha pedig ezzel megvagyunk, akkor irány a Comói-tó, ahol minden évszakban egyedülálló csemegék várják a látogatókat.

Az ELLE magazin októberi számát keresd az újságárusoknál!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves