Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

THE CROWN

Új fotók érkeztek A korona 6. évadából, fontos dolog derült ki belőlük

2023. október 17.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat a korona új évad
Új fotók érkeztek A korona 6. évadából, fontos dolog derült ki belőlük
© Instagram/@thecrownnetflix

November 16-án érkezik A korona 6. évada, amiből a Netflix most új fotókat osztott meg. 


Már nem kell sokat várni A korona legújabb évadára. Pár hét múlva érkeznek az új epizódok. A Netflix most fokozza az izgalmakat, mivel megosztotta az első fotókat. 

Izgalmas lesz A korona utolsó évada 

A korona alkotói sosem titkolták, hogy csupán hat évadot szeretnének a sorozatból. Korábban voltak pletykák, hogy öt évad után befejeződik a széria, végül mégis a folytatás mellett döntöttek. November 16-án kezdődik a sorozat 6. évada, az utolsó epizódokat pedig december 14-én nézhetik meg a rajongók.

Nagyon izgalmas időszakot dolgoznak fel az epizódok, hiszen az 1997 és 2005 közötti évek kerülnek majd képernyőre. Az információk szerint az évad első fele Diana hercegné temetésével ér végét. A másik szakaszban pedig láthatjuk Katalin hercegné és Vilmos herceg megismerkedését, illetve Károly király és Kamilla királyné esküvőjét is. 

A Netflix még nem töltött fel valódi előzetest, de egy rövid videót már publikáltak. Most tovább kedveznek a rajongóknak, mivel feltöltöttek pár fotón, amin a szereplőket láthatjuk. Az évad legizgalmasabb részeit ábrázolják a felvételek, az utolsó kép pedig egyértelműen a Diana hercegné balesete előtti pillanatokat láthatjuk. 

Bár a sorozat sok kritikát kapott az elmúlt időszakban, sokan érzéketlennek tartják a készítőket, amiatt, hogy Diana hercegné temetése is látható lesz az egyik epizódban. Ettől függetlenül nagy népszerűségnek örvend, és a kritikusok is elismerően nyilatkoztak a utóbbi évadokról. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves