Quantcast

4 sztárházaspár, akik nem élnek egy házban

Nem mindenki bútorozik össze az Igen után.

Sokan vélik úgy, hogy akkor ismered meg a másikat igazán, amikor összeköltöztök. Egyes párok azonban – meglehetősen szokatlan módon – úgy döntenek, hogy egyáltalán nem élnek együtt, annak ellenére, hogy már túl vannak a házasságon is. Itt van néhány sztárpár, akik külön élnek és meglepően jól bírják.

Kaley Cuoco és Karl Cook

Jó, ők már nem tartoznak bele ebbe a csoportba, hiszen néhány nappal ezelőtt összebútoroztak, de nem mehetünk el amellett, hogy másfél év házasság után tették mindezt. Reméljük, így is működni fog a dolog!

Ashley Graham és Justin Ervin

Bár most született meg a kisfiúk, nincs arról hír, hogy egy fedél alatt lakna a modell és férje. 2016-ban Ashley New Yorkban míg férje Los Angelesben élt. „Van egy szabályunk: nem telhet el több két hét a találkozásaink között” – mesélte Ashley egy interjúban.

Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk

A színésznő és férje azt a szabály hozták, hogy heti 4 napot öltenek együtt, a többi háromban pedig csak is a gyerekeikre koncentrálnak előző házasságukból. „Minden házas barátom azt mondta, hogy ez zseniális és ne változtassunk ezen, mert úgy tűnik, nagyon jól működik” – mesélte Gwyneth.

Helena Bonham Carter és Tim Burton

13 éves kapcsolatuk alatt a színésznő és a rendező ugyan egy telken lakott, de két külön házban, amit egy átjáró kötött össze. „Javítja a kapcsolatunkat, hogy tudjuk, mind a kettőnknek van egy saját személyes tere, ahová visszavonulhat.” Annyira mondjuk mégsem lehetett jó, nemrég ugyanis elvált a pár.