Quantcast

10 randiapp, ami valóban megkönnyítené az életünket

Ezek segítségével nagyon szívesen ismerkednénk!

A randiappok előtt ki kellett merészkednünk a világba, abban a reményben, hogy majd összehoz a sors minket valakivel, esküvőkön ismerkedhettünk a szingli asztalnál, vagy esetleg könyöröghettünk apukánknak, hogy mutassa be nekünk a kollegái fiait. Manapság a randizás lehetősége egy kattintásra van tőlünk, ráadásul akár otthonról, sorozatnézés közben is tudunk találkozókat szervezni.

Végül azonban mégsincs könnyebb dolgunk. Hiszen minél nagyobb a választék, annál válogatósabbak leszünk, igaz?

Összegyűjtöttünk 10 randiapp ötletet, amik valóban megkönnyítenék az életünket! Bárcsak valaki megvalósítaná őket!

Egy app, ahol a nők kezdeményezik a beszélgetést, aztán ők is folytatják…és végül csak ők beszélnek.

Ezen az appon a férfiaknak nem is kéne írniuk, hiszen olyan hely lenne a telefonodon és az interneten, ahol magányosan töltheted az időd a gondolataiddal. Nyugalom, csend, és senki sem fog megkérni, hogy küldj képet a lábfejedről. Nem kell tettetned, hogy érdeklődsz olyan témák iránt, amik valójában halálra untatnak. Senki sem fog csúnya szavakkal illetni, ha csak két óra múlva válaszolsz. Jól hangzik, mi?

Egy app, ami egyből összeköt a partnered legjobb fej exével

Minek pazaroljunk rá energiát, hogy megismerkedjünk a másik féllel, hogy el tudjuk dönteni, akarunk-e tőle bármit is, amikor könnyedén megkérdezhetünk mindent az exétől. Durván bánik a barátnőjével, amikor részeg? Forgatja a szemét, amikor egy óra alatt sem tudsz elkészülni? Ezek azok a kérdések, amikre mind kíváncsiak vagyunk az új kiszemeltünket illetően.

Egy app, ami azt akarja tudni, mi az, amit utálsz, és ez alapján keres neked társat

Az appokon mindig csak azt adjuk meg, miket szeretünk csinálni, és aztán összekötnek minket olyan emberekkel, akik hasonlóan gondolkodnak. De mi lenne, ha megfordítanánk az egészet? Szerintünk arról is kell beszélni, amit nem szeretünk. És ha ezt az appot is megutáltuk, az is csak egy újabb izgalmas téma.

Egy app, ami tényleg megmutatja, hogy a másik mit olvas

Sok dolgot el lehet mondani valakiről az alapján, hogy milyen könyveket említ kedves olvasmányaként. Kár, hogy ez ügyben sok a füllentés! Egy srác, aki feministának vallja magát, de a könyvespolcán csak Dan Brown regények sorakoznak? Nem, köszi.

Egy app, ami összeköt azzal, akinek hasonló ízlése van a sorozatok terén

Például, csak olyan emberekkel kötne össze, akik szerint Ross és Rachel épp szakításban voltak a sorozat végén, mint ahogy mi is gondoljuk, vagy akik szerint Jim a ‘The Office’ sorozatból nem helyesebb, mint Nick az ‘Új csaj’-ból. Szerinted sem?! Házasodjunk össze!

Egy app, ami olyan emberekkel hoz össze, akik 54%-ban Tom Selleck-re, vagy 46%-ban Meryl Streep-re hasonlítanak

Van egy fura, titkolt vágyad, hogy a kedvenc színészeddel akarod leélni az életed? Egy randi valakivel, aki hasonlít a kedvencedre, jól hangzik, nem? Pár koktél után ezek a százalékok úgyis felkúsznak a maximumra.

Egy olyan app, ami kiszűri a borravalót nem adó embereket

Ezek az emberek nem kedvesek, és fárasztó, hogy olyanokkal randizzunk, akik annyira sem tisztelik a kiszolgálókat, hogy borravalót adjanak nekik. Jó lenne, ha az app által beszélhetnénk a pincérekkel, pultosokkal arról, milyen vendég is a kiszemeltünk.

Egy app, amivel könnyen megtalálod azt az idegen lányt, aki a buliban segítségedre sietett

Hányszor volt már olyan, hogy elkenődött sminkkel, fejfájással és emlékezetkieséssel ébredtél egy buli után, és nem jut eszedbe a neve annak a kedves lánynak, aki megakadályozta, hogy üzenj az exednek, fogta a hajad hányás közben, vagy csak kölcsönadta a rúzsát. Legyünk őszinték - ezeket a kapcsolatokat valóban kár elszalasztani!

Egy app, ami letiltja a részeg mobilhasználatot

Örök gyerek vagy felnőtt testbe zárva? Hajlamos vagy rossz döntéseket hozni? Minden bizonnyal olyan alkalmazásra lenne szükséged, ami letiltja a használatot, ha részeg vagy. Amikor nem tudsz belépni - de akarsz -, átírányít egy vicces oldalra, ahol valamilyen játékkal játszhatsz, vagy videókat nézhetsz, bármit, csak ne írj a fiúknak. Ez az app egyenlő azzal, hogy soha többé nem ébredsz majd kételyek között, vajon mit mondhattál az exednek, vagy a kiszemeltednek előző este.

Egy app, ami a saját képeink helyett a nagymamánkról mutat videókat

Könnyen ki lehet égni attól, hogy folyamatosan jobbra-balra húzzuk a telefonunk képernyőjét. Elsőre a nagymamás ötlet talán kicsit bizarr, de gondoljuk meg: nem lenne nagyon vicces?