Quantcast

EMA

Világsztárok lépnek fel élőben a pesti MTV-gálán

 Világsztárok lépnek fel élőben a pesti MTV-gálán
© Soeren Stache/picture alliance via Getty Images

Még nem teljes a névsor, de a latin zene egyik új csillagától az olasz rockbandáig izgalmas fellépők jönnek.

Néhány hét múlva színpadra lép a Budapesti Sportarénában Maluma, Kim Petras és a Måneskin is a 2021-es MTV EMA-n – közölték a szervezők.

A latin szupersztár Maluma, aki többek között a 2020-as VMA-n a „Legjobb latin” kategória győztese volt, már másodszor tér vissza az EMA színpadára. Idén a „Legjobb latin” és a „Legjobb Lat Am-Central Act” kategóriákban jelölték.

Az olasz rockszenzáció, Måneskin, már az egész világot lehengerelte, és nemrég debütált új kislemezük, a „MAMMAMIA”. A banda most a „Legjobb rock” és a „Legjobb csapat” kategóriákban kapott jelölést.

Hozzájuk hasonlóan Kim Petras szintén idén szerepel először az EMA-n. A sztár a közelmúltban adott elő egy fantasztikus feldolgozást legújabb kislemezéről, a „Future Starts Now”-ról a VMA elő show-jában.

A 2021-es MTV EMA show házigazdáját, műsorvezetőjét és a további fellépőit az MTV a közeljövőben jelenti be. A műsort a magyarországi Papp László Budapest Sportarénában rendezik, és november 14-én, vasárnap, közép-európai idő szerint 21:00 órakor az MTV globális hálózatán keresztül közel 180 országban közvetítik élőben.