Quantcast

Tiszta lappal

Rossz élményei után visszatér a Victoria’s Secrethez Bella Hadid

Rossz élményei után visszatér a Victoria’s Secrethez Bella Hadid
© Taylor Hill/FilmMagic

A szupermodell hónapokig gondolkodott, mielőtt igent mondott volna a felkérésre.

A #metoo-mozgalom után teljes arculatváltáson átesett Victoria’s Secret sorra igazolja le a nagyobbnál nagyobb hírességeket. Priyanka Chopra színésznő, Megan Rapinoe futballista és Naomi Osaka teniszező után ezúttal egy rég látott ismerőst köszönthetünk a fehérneműmárkánál: Bella Hadidot.

Sok társához hasonlóan annak idején Bella is úgy távozott az amerikai márkától, hogy úgy érezte, többé nem szeretne részese lenni annak a toxikus közegnek, amit a cég képviselt. Az alapjaiban újragondolt márka azonban újra megkereste, hogy csatlakozzon a kollektívájukhoz, mellyel a nők és a pozitív testkép mellett szeretnének kiállni.

Bella Hadid egy amerikai magazinnak adott interjújában elárulta, nem volt könnyű meghozni a döntést, egészen pontosan az első megkeresés után 18 hónapot várt, mielőtt szóba állt volna a márkával. „Majdnem másfél évembe telt, mire elvállaltam a találkozót velük. Még az a beszélgetés is nagyon bonyolult volt számomra a múltbeli érzéseim miatt. De eljöttek hozzám és egy nagy prezentációban mutatták be, min változtattak, és hogyan haladnak előre nemcsak a test sokszínűségével, hanem általában a nők sokszínűségével kapcsolatban.”

Újra jól érzi magát fehérneműben

A szupermodell hozzátette, ő maga is megbizonyosodott arról, hogy a márka nagy változásokon ment keresztül, és mint mondja, most már a forgatásokon is teljesen más légkör uralkodik, mint egykoron. „Mindez tényleg arról szólt, hogy visszaszereztem a hatalmamat a testem felett. Azt hiszem, a Victoria’s Secret kollektíva szépsége ezúttal a párbeszédben rejlik, amelyet indítani szeretne.”

Bella elmondása szerint kolléganőivel, Paloma Elsesserrel és Adut Akechsel együtt hálát éreznek a forgatásokon. „Ez a támogató légkör homlokegyenest más, mint ami korábban volt, amikor a fehérneműgyártó céget férfiak vezették férfiak számára. Most elég körülnéznem a forgatáson, és újra erősnek érzem magam. Amikor fehérneműben vagyok, már nem tölt el az az érzés, hogy a testem egy pénzcsináló gépezet.”

Forrás: Elle