Quantcast

Ő Andie MacDowell lánya, a Volt egyszer egy… Hollywood új felfedezettje

Hamarosan mindenki erről a színésznőről fog beszélni

Maya Hawke, Iris Law, Zoe Kravitz. Ma már egyértelmű trend, hogy a híres színészek gyerekei a zászlóvivők Hollywoodban. A legújabb üdvöske pedig: Margaret Qualley.

A Volt egyszer egy Hollywood-ban olyan alakítást nyújt, melyet nem lehet figyelmen kívül hagyni („Többet szerepelek a filmben, mint előre gondoltam volna!” -  mondta nemrég a 24 éves színésznő. Tarantino legújabb filmjében ő alakítja Pussycatet, a Manson szekta egyik autóstoppos hippi tagját, és egyszerre bizarr, elbűvölő és vad ebben a szerepben.

Az édesanyja nem más, mint Andie MacDowell, a Négy esküvő és egy temetés sztárja, az édesapja pedig Paul Qualley modell. Margaretre mindenképpen érdemes odafigyelnie minden filmrajongónak! Itt van minden, amit tudnod kell a feltörekvő sztárról!

Peter Davidson az új pasija

Margaret zsánere, úgy tűnik, a humoros férfi. Néhány hónapja állítólag a Saturday Night Live 25 éves műsorvezetőjével randizik. És, mintha Davidsonnak is meglenne a maga zsánere, nem? Ariana Grande, Kate Beckinsale és most Margaret… mintha lenne bennük hasonlóság.

Balett-táncos akart lenni
View this post on Instagram

👯‍♀️

A post shared by Margaret Qualley (@margaretqualley) on

A színészet előtt Margaret arról álmodozott, hogy profi táncművész lesz. Nemrég a PAPER magazin interjújában mondta el, miért hagyott fel a balettel, legalábbis ebben a formában. „Nem részesültem a megfelelő képzésben egészen kicsi koromban, amivel bekerülhettem volna a társulatokba, ahova szerettem volna. És úgy éreztem, ha nem lehetek a legjobb, akkor nem éri meg. Ma már tudom, hogy ez nem a legjobb hozzáállás”.

De szerencsére a tánchoz való tehetsége nem vész kárba. 2016-ban Qualley játszotta a központi karaktert Spike Jonze reklámfilmjében a KENZO World számára. A rövidfilmnek volt koreográfusa, de a tánc nagy része Qualley improvizációja. Igazán tehetséges!

Modellként is dolgozik

16 évesen debütált modellként, Alberta Ferretti kifutóján, a New York-i divathéten. Mennyi mindenhez ért máris!

Az anyukája világhírű színésznő

Qualley a romkom legenda, Andie MacDowell lánya. Egy montanai ranchon nőtt fel két idősebb testvérével, Justinnal és Rainey-vel. 5 éves volt, mikor a szülei elváltak, ez után Észak-Carolinában lakott, majd New Yorkba költözött tizenévesen, hogy elindítsa modell- és színészkarrierjét.

Sok híres barátja van

Mint például Emma Roberts, Julia Roberts unokahúga.