Quantcast

Csillag születik

Bradley Cooper végre elárulta, milyen viszony fűzi Lady Gagához

Bradley Cooper végre elárulta, milyen viszony fűzi Lady Gagához
© Ed Herrera / Getty Images

2018 októberében került a mozikba a Csillag születik című film, ami hatalmas sikert aratott, és egyúttal olyan pletykákat is útnak indított, miszerint Bradley Cooper és Lady Gaga egymásba szeretett a forgatás alatt.  Cooper mindeddig még sosem reagált ezekre, ám most megtörte a csendet.

A két sztár közötti románcról szóló pletykák hamar felerősödtek, de Lady Gaga és Bradley Cooper Oscar-díjátadón nyújtott előadása csak tovább erősítette ezeket. A két színész közel állt egymáshoz, és tökéletes volt köztük az összhang.

Néhány napja azonban a The Hollywood Reporter hasábjain rákérdeztek Bradley Coopernél a Lady Gagához fűződő viszonyára. Cooper elmondta, hogy soha nem volt köztük szerelmi kapcsolat, de igyekeztek mindent megtenni annak érdekében, hogy a szerelmi történet hiteles legyen. A két színész között tehát csak egy gyönyörű barátság született.

Visszatérve az Oscar-díjátadóra, ahol a Csillag születik elnyerte a legjobb eredeti filmdalnak járó díjat: Bradley Cooper bevallotta, hogy ez egy különösen stresszes pillanat volt számára, és hogy a színészi játék, ahogy a filmben is, segített neki, hogy nyugodtabban élje meg ezt az előadást.

Forrás: Elle