Quantcast

Red Carpet

Az Oscar-gálák legjobban öltözött sztárpárjai

Az Oscar-gálák legjobban öltözött sztárpárjai
© Steve Granitz / Getty Images

Minden idők legjobban öltözött sztárpárjai az Oscar-gálák vörös szőnyegén is rendszerint a tiszteletüket teszik. Össze is gyűjtöttük fantasztikus megjelenéseiket, melyeket egyszerűen nem lehet elfelejteni!

Immár egy év telt el az utolsó Oscar-gála óta, ezért felettébb izgalmas eseményekre számíthatunk idén, amikor is Los Angelesben újra megrendezik a világ leghíresebb filmes díjátadóját! Azt már tudjuk, hogy 94. Oscar-gálát három fantasztikus színésznő, Regina Hall, Amy Schumer és Wanda Sykes fogja vezetni, ám nemcsak miattuk érdemes nézni a show-t: a tehetséges jelöltek és vendégek ugyanis valószínűleg szebbnél szebb ruhákban fognak pózolni, közülük pedig jónéhányat a párjuk is elkísér – ez pedig mind tudjuk, hogy milyen fantasztikus pillanatokat jelent!

Legyen szó a ’90-es évek ragyogó álompárjának, Cindy Crawfordnak és Richard Gere-nek a pazar kettőséről; Angelina Jolie és Brad Pitt tökéletes összhangjáról vagy Justin Timberlake és felesége, Jessica Biel ragyogó szettjéről, tény, hogy vannak olyan sztárpárok, akiknek megjelenését egyszerűen nem lehet elfelejteni! Bár a világsztárok zöme azóta már mással találta meg a boldogságot, a következő sztárpárok végleg beírták magukat a gála vörös szőnyegek történelmébe!

Angelina Jolie és Brad Pitt

Bár 2019-es válásukig több alkalommal is megjelentek az Oscar-gála vörös szőnyegén, a legstílusosabb szereplésük mégis a 2012-es díjátadón volt, mikor Angelina egy fekete bársony Atelier Versace estélyit, Brad Pitt pedig egy klasszikus Tom Ford szmokingot viselt.

 

Nicole Kidman és Tom Cruise

11 évig tartó házasságuk alatt többször is tiszteletüket tették a gálán, legikonikusabb megjelenésük 2000-ben volt, mikor Nicole Kidman egy arany színű Dior estélyit viselt. A színésznő állítása szerint ezt volt a kedvenc Oscar-gálás ruhája.

161732743
Fotó: Steve Granitz / Getty Images
 

Beyoncé és Jay-Z

A világ leghíresebb sztárpárja (akik most már három gyermekkel is büszkélkedhetnek) 2005-ben vonult végig először az Oscar-díjátadó ikonikus vörös szőnyegén. Beyoncé egy pánt nélküli Atelier Versace ruhát, Jay-Z pedig egy klasszikus szmokingot viselt a gálára.

Gisele Bündchen és Leonardo DiCaprio

A 2000-es évek elején ők voltak Hollywood legirigyeltebb sztárpája: 2005-ben az Oscar-gálán is megjelentek együtt – igaz, pár hónap múlva szakítottak is. A brazil szupermodell egy fehér Dior estélyit viselt gálán.

Ellen DeGeneres és Portia De Rossi

2014-ben készült az ikonikus selfie, amit a nézőtéren ülő világsztárokkal készített Ellen DeGeneres, az Oscar-gála akkori műsorvezetője. A komikus ebben az évben jelent meg feleségével, Portia De Rossival a vörös szőnyegen, aki egy nyakbakötős Naeem Khan ruhát viselt.

Gwyneth Paltrow és Brad Pitt

A ’90-es években randizott egymással a két sztár, 1996-ban pedig kéz a kézben is megjelentek a gálán. A színésznő egy flitteres Calvin Klein estélyiben jelent meg, Brad Pitt pedig a napszemüvegével hívta fel magára a figyelmet.

Jessica Biel és Justin Timberlake

Jessica Biel és Justin Timberlake azon kevés sztárpárok egyike, akik még mindig együtt vannak. Bár rengeteg Oscar-gálás szereplésük volt már, a színésznő 2017-ben, ebben a csillogó Kaufman Franco ruhában zsebelte be a legtöbb elismerő pillantást.

646005590
Fotó: Steve Granitz / Getty Images
 

Heidi Klum és Seal

2012-es válásukig ők voltak a legnagyobb álompár – bár a meséjük azóta véget ért, a 2008-as Oscar-gálás szereplésük örökre beírta magát az emlékezetünkbe. A német műsorvezető-topmodell egy piros John Galliano ruhát viselt, Seal pedig egy tradicionális szmokingban jelent meg.

130534008
Fotó: Steve Granitz / Getty Images
 

 

Cindy Crawford és Richard Gere

A ’90-es évek legszebb sztárpárja voltak, ám hat év együtt járás és két év házasság után 1995-ben végleg elváltak egymástól. 1991-ben az Oscar-gálán is megjelentek, ahol Cindy egy egészen merész Versace estélyit viselt.

 

MÉG TÖBB ÉRDEKESSÉG AZ OSCARRÓL:

Kiderült: ennyit fizetnek az Oscar-gála házigazdájának

Íme, a valaha volt 3 legnépszerűbb Oscar-beszéd

Szigorú szabályok, amit az idei Oscar-gálán mindenkinek be kell tartania