Quantcast

Őszi trendkalauz

Ne féljünk megújulni!

Ne féljünk megújulni!
© Peek&Cloppenburg

A Peek & Cloppenburg őszi trendjei felpezsdítik mindennapjait. Új üzletükkel most az Etele Plázában várják a megújulásra vágyó vásárlókat.  

Beköszöntött az ősz, és ezzel nemcsak a hangulatunk, de a minket körülvevő színvilág is megváltozott. Ezúttal négy őszi szettet mutatunk, melyek tökéletesen illeszkednek az évszak színskálájához. 

Romantika és harmónia

A hamvas barna színárnyalatok csodás hatást keltnek az okkersárga és a levendula lágy színéivel. Mindez remek harmóniában van a romantika világával, amit a buggyos váll és a finomkötött pulóver ad. A hosszú, mintás ruhát egy egyszínű kardigánnal érdemes párosítani, ami a derekat is kiemelni. A teljes hatás érdekében egy mélybarna crossbody táskát vegyünk hozzá, ami még jobban kidomborítja a szett báját.

Praktikus mindennapok

A vörös, illetve barna hajhoz tökéletesen illeszkedik az ősz színpalettája. A khaki, háromnegyedes, vegán bőrkabát játékossága mind a vállra vetve, mind felvéve új perspektívába helyezi a már jól megszokott összeállításainkat is. Garbóval vagy pulóverrel kombinálva tökéletes választás hétköznapokra egy kávé társaságában, illetve a munkahelyünkön is megállja a helyét. A bézs többfunkciós hátizsák pedig elegáns, mégis praktikus a mindennapokhoz.

Komfortosan, egész nap

A sportos viselet is lehet egyszerű, de elegáns. Találjuk meg a legtökéletesebb színkombinációkat, bőrünk tónusaihoz mindig a legmegfelelőbb színárnyalatok kiválasztása a legnehezebb feladat. Az okkersárga mély hatása felpezsdíti az arcot, tekintetet. Kihangsúlyozza viselőjét, aki sokkal komfortosabban érezheti magát a bőrében. Egy szűkített, egyszínű farmer mindig tökéletes választás, főleg, ha kirándulásra készülünk vagy a barátokkal indulunk könnyed bruncholásra. A cipő pedig a legfontosabb, ha a komfortérzésünkre összpontosítunk és egész napos programot tervezünk. Az összhatás kényelmes viselet, amit szívesen választunk a hét bármely napján.

Körülölelnek a rétegek

Az esték egyre hosszabbak és a hidegebbek, így a réteges öltözködés a legjobb, amit tehetünk. A különböző layerekkel nemcsak remek összhatást érhetünk el, de melegen is tartanak bennünket. A magasított derekú, öves nadrág megnyújtja testünket, így hosszabbnak és vékonyabbnak tűnünk majd, illetve szép derékrészt is kapunk. Ha túl apró a minta ingünkön és több színből is áll (akárcsak jelen esetben), egy rafinált csavarral, azaz egy kötött mellénnyel ellensúlyozzuk az összhatást.