Quantcast

Designer kiegészítő

Magyar tervező álmodta meg az LG gram laptopokhoz járó táskákat

Magyar tervező álmodta meg az LG gram laptopokhoz járó táskákat
© LG x Petrity

Elegáns gyöngyvászon és valódi bőr elemeket ötvöz az LG és a hazai Petrity márka közös designer laptoptáskája. A fekete és bézs színben elérhető, kifejezetten az ultrakönnyű LG gram laptophoz tervezett praktikus táska tökéletes kiegészítője lehet egy pörgős munkanapnak.

A nemrégiben Magyarországra érkezett LG gram laptopcsalád már a nevében is utal ultrakönnyű mivoltára: a legnagyobb modell is mindössze 1,3 kg-ot nyom annak ellenére, hogy felszereltségét tekintve a legkiemelkedőbb megoldásokat – 16:10 képarányú IPS kijelző, 11. generációs Intel Core processzor, Thunderbolt 4 port, akár 22 órás üzemidő – kínálja. A laptopokat kifejezetten olyanoknak alkották meg, akik folyamatosan mozgásban vannak, szívesen dolgoznak egy kávézóból, és a teljesítmény mellett a praktikumot, a kényelmet és az elegáns megjelenést is fontosnak tartják.

LG gram x Petrity

Az LG az elegáns készülékekhez most Petrity Dorka táskatervezővel együttműködve exkluzív laptoptáskákat alkotott meg. A mágneses kapcsokkal, bőr elemekkel és gyöngyvászon részletekkel díszített táska kényelmes belső zsebeiben akár a személyes tárgyaink is elférnek, így alkalmas arra, hogy egy üzleti találkozón vagy egy mozgalmas napon akár teljesen átvegye a kézitáskánk szerepét.

Különleges részletek

A letisztult táskát elegáns részletek teszik még exkluzívabbá: a kidolgozott részletek, a fénylő cipzár és a két cég logójával ellátott cipzárhúzó mind arra utal, hogy a tervező a megjelenésre és a laptop védelmére is teljességgel odafigyelt. A táska belsejében egy szintén bőr elemekkel díszített porzsák is helyet kapott, ami minden helyzetben védi a készülékünket – egy piszkos asztalon például akár a laptopunk alá is teríthetjük.

Azok, akik az eMAG, az Extreme Digital, a Laptop.hu és a Notebook.hu webshopjaiban LG gram laptopot vásárolnak, a készlet erejéig ajándékba kapják a bézs, illetve fekete színben elérhető LG gram x Petrity designer laptoptáskát.