Quantcast

Kripto

Döbbenetes, mivel lehet fizetni a luxus webshopon

Döbbenetes, mivel lehet fizetni a luxus webshopon
© Imaxtree

Az egyik legnépszerűbb divatwebshopon még idén bevezethetik az újítást.

A kriptovaluta 2022-ben már nem csak egy elvont fogalom, hanem egyre inkább szerves részévé válik a mindennapjainknak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Farfetch – a több mint 700 luxusmárka termékeit árusító webshop azt tervezi, hogy még idén elérhetővé teszi felületén a kriptovalutával történő fizetést.

7-féle valutát fogad el a webshop

A tervek szerint 2022 végén először az amerikai, brit és más európai országok VIP vásárlói választhatják majd a kriptovalutás fizetést is a készpénzes és bankkártyás fizetés mellett. A számlát ez esetben hét különféle kriptovalutával, köztük bitcoinnal, ethereummal és binance coinnal is kiegyenlíthetik a vásárlás végén, ehhez csak annyit kell tenniük, hogy okostelefonjukkal beolvassák a képernyőn megjelenő QR-kódot. A nagyközönség számára pedig 2023-ban vezetik be ezt az online vásárlási lehetőséget.

A cégcsoport tulajdonában lévő Browns és Off-White márkáknál korábban már sikeresen zajlott a kriptovalutás fizetés tesztidőszaka, így a Farfetch vezetői bizakodóan tekintenek a jövőbe. „Folyamatosan keressük az újdonságokat, hogy hídként szolgáljunk az új technológiák és a luxusipar között, és nyissuk azon környezet felé, ahol a holnap luxusvásárlói lehetnek. Alig várjuk, hogy a partnereink számára is lehetővé tegyük a kriptopénz elfogadását” – mondta el José Neves, a Farfetch webshop alapítója.

Via

Ezeket olvastad már? 

Egyszerűen megvadulnak a netezők ezért a felsőért

Vásárolj online, divatigazgatónk mutatja, hol!

Így segít nőtársain a kriptovaluták királynője