Quantcast

Egy óra, ami egyszerre okos, sportos és elegáns

A Garmin Vívomove elegáns külsejével vonzza magára a tekintetet.

A Garmin Vívomove okosóra család tagjainál a letisztult eleganciát az analóg számlap adja, kiegészítve a választás szabadságával. Már a vásárláskor megtalálhatod a hozzád illő modellt, de a különféle - egy mozdulattal cserélhető - szíjakkal tovább finomíthatod a megjelenést. A Vivomove elegáns analóg óraként vonzza a tekintetet, a háttérben viszont sportóraként dolgozik egészségedért.

Követi lépésszámodat, a napi aktivitást, 0-24-ben feljegyzi pulzusodat, és alvásod fázisait is figyeli. Rögzítheted vele a reggeli kocogást, az edzőtermi edzést, jógát, vagy csak egy kiadós sétát. A Vivomove kapcsolatban áll telefonoddal, így nem csak a sportok szinkronja folyamatos és automatikus, hanem az értesítések - hívások és üzenetek - is mindig megérkeznek magyar nyelven.

Az óra rejtett digitális kijelzője csak akkor támad fel, ha mondanivalója van számodra, üzenet érkezett, vagy egy edzés van folyamatban, aminek aktuális adatait kell megjeleníteni. A kezelés az érzékeny érintőképernyőnek köszönhetően igazán könnyed és egyértelmű. Ha edzés közben a telefonodról zenét hallgatsz, a Vivomove-ról a zenelejátszót is vezérelheted.

Az óra természetesen vízálló, ezért esőben, vagy a strandon sem kell nélkülöznöd a megszokott szolgáltatásokat. Okosóraként akár 5 napig is használhatod egyetlen töltéssel, egyszerű óra-funkcióban pedig a két hét is elérhető. Minden alkalomra találsz megfelelőt, legyen az fém szíjjal vagy olasz bőrrel.

Bővebb információért látogass el a www.garmin.hu weboldalra.