Quantcast

Fendi x Skims

Egy kollekció erejéig összeállt a Fendi és Kim Kardashian

Egy kollekció erejéig összeállt a Fendi és Kim Kardashian
© Fendi x Skims

A Skims és a Fendi közös kapszulakollekciót mutatott be.

Igaznak bizonyultak a pletykák, miszerint Kim Kardashian és az olasz divatház közös fába vágták a fejszéjüket: a Fendi x Skims bemutatta exkluzív kapszulakollekcióját, amelyben a monogramos harisnyáktól az alakformáló ruhákig számos egyedi tervezésű darab kapott helyet.

Hirtelen ötletből született a közös kollekció

Kim Jones, a Fendi kreatívigazgatója elárulta, egy megbeszélés közepén jutott eszébe a kollaboráció ötlete. „A csapatom és én épp a római stúdiónkban ültünk egy asztal körül, amikor hirtelen minden nő elhallgatott és a telefonjukat kezdték nézni. Nem tudtam, mi történik, de kiderült, hogy az új Skims kollekció bemutatóját várták. Ekkor gondoltam arra, hogy közösen is kellene csinálnunk valamit.” A tervező kiemelte, hogy a Fendi filozófiája, hogy minden alkatú nőnek alkossanak valamit, és ez áll a Skims középpontjában is.

„Mind a Fendi, mind a Skims kulturális ereje nagyon különbözik egymástól, de ugyanolyan erős bennünk a vágy, hogy feszegessük a határokat, másképp gondolkodjunk és megkérdőjelezzük a konvenciókat, ezért találtunk annyi közös pontot, hogy együtt dolgozhassunk ezen a kollekción” – tette hozzá Kim Kardashian.

Közös logót is kidolgoztak

A Kim Kardashian és Kim Jones által tervezett kollekció a két márka esztétikai kódjait ötvözve egy kapszulagardróbot kínál a modern nő számára. A limitált szériás kollekció formás sziluetteket, gazdag anyagokat, merész színeket és természetesen egy hibrid logót tartalmaz majd – ezt egy archív Fendi-kollekció ihlette, amelyet először Karl Lagerfeld mutatott be 1979-ben.

A Fendi x Skims kollaboráció november 9-én jelenik meg világszerte, és a kiválasztott Fendi üzletekben, valamint a www.fendiskims.com oldalon lesz elérhető.

Forrás: Elle