Quantcast

Get Back

Családban marad: Beatles-kollekcióval jelentkezik Stella McCartney

Családban marad: Beatles-kollekcióval jelentkezik Stella McCartney
© Joe Murphy/Stella McCartney

A kapszulakollekciót a zenekar legikonikusabb lemezborítói ihlették.

Peter Jackson új dokumentumsorozatának bemutatójával közel egy időben a Stella McCartney is előrukkolt egy, a The Beatlest ünneplő kapszulakollekcióval. A dokuszériához hasonlóan „Get Back” névre keresztelt kollekció darabjait a legendás zenekar albumborítói ihlették: a grafikai elemek és kollázsok mellett a The Fool kollektíva pszichedelikus és vibráló nyomatai is megtalálhatóak az organikus pamutból készült felsőkön, tréningruhákon és patchwork kardigánokon. Emellett a kollekció része egy nejlon bomberdzseki is, amelyet a tervező édesapja, Paul McCartney ruhatárából emelt át.

Az időtlen barátság története

„A Get Back sokkal többről szól, mint egy dal vagy egy koncert – ez az életre szóló barátok időtlen története, akik összefogtak, hogy nevetve, félelem nélkül hozzanak létre valami hihetetlen dolgot, miközben a változás élére álltak” – mondta közleményében Stella McCartney. „A Beatles volt az arca egy olyan pozitív változást célzó kulturális mozgalomnak, amely világszerte milliók életét alakítja ma is, és remélem, hogy ez a kapszula ezeket a kortalan üzeneteket ünnepli és közvetíti egy új generáció számára.”

A kapszulakollekció a Stella McCartney üzletekben, a Net-a-Porter oldalán, valamint a stellamccartney.com weboldalon elérhető.

A kollekció kampányfotóiért kattints a galériánkra!

Forrás: Fashion United