Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

STORAGE

5 praktikus tárolási tipp, amivel maximálisan kihasználhatod a helyeket

2024. június 16.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés tárolórendszerek tárolóbútorok tárolóhely
5 praktikus tárolási tipp, amivel maximálisan kihasználhatod a helyeket
© Shutterstock

Ha szűkében vagy a tárolóhelynek, ezek a megoldások segíthetnek!


Hiába a sok hasznos szelektálási módszer, valahogy mindig több a cuccunk, mint amennyi kényelmesen elfér a szekrényeinkben, tárolóhelyeinken. Ha ezzel te sem vagy másképp, jól jöhetnek a lakberendezőktől vett okos tárolási ötletek!

1. Tárolópad az előszobában

Jó esetben az előszoba helyet ad az összes kiegészítőnek, cipőnek, a valóság azonban sokszor az, hogy még az aktuális szezon darabjai is nehezen férnek el. Egy felnyitható, cipőtartóval ellátott padocska azonban ízléses tárolóhelyet biztosít az előszobában.

2. Kanapé mögötti alacsony polc

Egy térbe helyezett kanapé hátoldala egyébként sem feltétlenül a legszebb látvány, miért ne használnánk egy alacsony polcot mögötte a könyveknek, dísztárgyaknak? Ráadásul lerakó felületként is funkcionál.

3. Ablak alatti tároló

Az ablak alatti terek legtöbbször kihasználatlanok, pedig ha nincs radiátor, kialakítható ott egy remek kuckózós ülőhely is felnyitható tárolóval.

4. Beépitett kamra

Nem minden otthonban van külön kamra, de nagyon divatos megoldás a konybútorba épített kamraszekrény, aminek minden négyzetcentije hasznos tárolóhely tud lenni.

5. Ajtó mögötti polcok

Ha egy ajtó nem csapódik szorosan a falra nyitáskor, egy 10-20 cm mély polcrendszer remekül elfér mögötte és máris plusz helyet nyertünk.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves