Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

INTERIOR DESIGN

3 bútor, amire soha ne költs nagyobb összeget a lakberendezők szerint

2023. szeptember 16.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

lakberendezés bútor lakberendezési tárgyak lakberendező bútorzat lakber
3 bútor, amire soha ne költs nagyobb összeget a lakberendezők szerint
© Shutterstock

A legnagyobb spórolások közepette sem érdemes a következő leértékelt bútorokat megvenni, mert rendkívül praktikátlanok és esztétikailag sem néznek ki túl jól a lakberendezők szerint. 


Egy új otthon berendezése elképesztő összegekbe kerülhet, ezért érthető, hogy vannak bizonyos pontok a lakáson belül, ahol spórolni szeretnénk a bútorokon. Bár léteznek olyan lakberendezési tárgyak, melyekkel ez sikeresen kivitelezhető, mégis akadnak olyan bútorok, amiket még az olcsóságuk ellenére sem érdemes megvásárolni a lakberendezők szerint. Nézzük is, melyek ezek! 

1. PÁRNÁzott KANAPÉK

Ezek az olcsó kanapék első ránézésre szépnek és kényelmesnek tűnnek, ráülve viszont sikeresen megtapasztalhatjuk, hogy a hátrészül szolgáló párnák ide-oda csúszkálnak a bútor felületén. Ezeket ideig-óráig el lehet viselni, még kényelmes ülőfelület is kialakítható rajtuk, ám a párnákat minden egyes alkalommal meg kell igazítani és el kell egyengetni ahhoz, hogy a kanapé jól nézzen ki. Ez hosszútávon fárasztó és a lakberendezők szerint nem éri meg a befektetést!

2. ÜVEG FELÜLETŰ ASZTALOK

Az üvegasztalok nem a legjobb választások, hiszen könnyen koszosodnak, porosodnak, minden meglátszik/átlátszik rajtuk és nem mutatnak jó látványt, akkor sem, ha használjuk őket, hiszen teljesen láthatóvá teszik a lábainkat is. Az üveg felületű asztalokat tehát a legnagyobb leértékelések közepette sem érdemes megvenni, hiszen sem irodai, sem étkezői, sem dohányasztalnak nem felelnek meg. 

3. TÁMASZTÉK NÉLKÜLI BÁRSZÉKEK

A konyhaszigetek kialakítása rengeteg pénzt emészt fel, ezért hajlamosak vagyunk a lehető legkedveőbb árú bárszékeket megvásárolni ahhoz, hogy rendszeresen használni tudjuk a konyha e tökéletes adottságát. A hátrész és a támaszték nélküli bárszékek viszont nemcsak olcsónak hatnak, de nagyon kényelmetlenek is, előbb-utóbb pedig biztos a tárolóban fogják végezni, olyan kevésszer kerülnek majd használatra.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves