Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW HOME

Margot Robbie ezt a 20 millió dolláros ausztráliai birtokot szeretné megvásárolni

2023. május 16.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

otthon ház sztárotthon Ausztrália margot robbie luxusingatlan
Margot Robbie ezt a 20 millió dolláros ausztráliai birtokot szeretné megvásárolni
© Jeff Kravitz / Getty Images

Margot Robbie hamarosan költözik, hiszen a színésznő és a férje a napokban megnéztek egy káprázatos birtokot Ausztráliában. 


A Cedar Hill nevet viselő luxusbirtokot az ingatlanosok csak Ausztrália legszebb ingatlanának szokták nevezni. Ezt a házat nézte meg most Margot Robbie és Tom Ackerley, és a hírek szerint egyre valószínűbb, hogy meg is veszik. 

Káprázatos Margot Robbie jövendőbeli otthona

A hírességnek már van egy különleges háza Amerikában, ám nagyon úgy fest, a férjével szeretnének egy privát birtokot, ahol nyugalomban pihenhetnek, és töltődhetnek. Cedar Hill Newrybar környékén található, itt lakik többek között Chris és Liam Hemsworth. 

margot-robbie-2023
Fotó: realestate.com.au
margot-robbie-2023
Fotó: realestate.com.au

A ház egy 5 hektáros birtokon fekszik, és páratlan kilátás nyílik az óceánra. Tágas, mivel 8 hálószobával rendelkezik, hatalmas konyhája és nappalija van. Nagy a belmagasság, a plafont a gerendák teszik egyedülállóvá. 

margot-robbie-2023
Fotó: realestate.com.au
margot-robbie-2023
Fotó: realestate.com.au

A ház építészeti szempontból is egyedülálló, hiszen olyan, mintha egy pajta lenne. Bár külsőre nagyon hasonlít rá, belül csupa luxus. A modern, letisztult elemek elegáns részletekkel keverednek. Zárható üvegfalakkal rendelkezik, és polírozott betonpadló teszi még látványosabbá a nappalit, illetve a konyhát. Újrahasznosított faanyagokat használtak a belső és a külső terek kialakításához, emellett természetes kövekkel és látványos szövetekkel érték el a bohém hatást

margot-robbie-2023
Fotó: realestate.com.au

Tartozik hozzá egy fedett terasz, illetve dekoratív tűzrakóhely, így a kinti összejövetelekre is ideális a hely. A garázs úgyszintén nagy, öt autó kényelmesen elfér benne. 

A kertben hatalmas medence található, ami csak még pihentetőbbé teszi a kikapcsolódást. Az ingatlan legutóbb 2019-ben cserélt gazdát, akkor nagyjából 2 millió dollárért adták el. Az elmúlt években felújították, ami megmagyarázza az áremelkedést. A luxusingatlan központi, mégis eldugott helyen van, közel vannak hozzá a strandok, ám a nem nyüzsögnek körülötte az emberek. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves