Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁR OTTHON

Így néz ki Bradley Cooper egykori Los Angeles-i otthona, 2 millió dollárért eladó

2023. április 30.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka
lakberendezés Dekoráció bradley cooper Bradley Cooper háza kaliforniai stílus
Így néz ki Bradley Cooper egykori Los Angeles-i otthona, 2 millió dollárért eladó
© Getty Images / Jamie McCarthy

A Csillag születik sztárja, Bradley Cooper csodás házat terveztetett magának.


Egy lenyűgöző kaliforniai villa, amely korábban a hollywoodi A-listás színész, Bradley Cooper tulajdonában volt, mindössze 2,3 millió dollárért került az ingatlanpiacra.

Káprázatos Bradley Cooper egykori otthona

A mesés tengerparti oázist a Másnaposok sztárja a neves belsőépítésszel, Santillana de Chanaleillesszel együtt tervezte meg. Az ingatlan azóta is azzal természetes és nyers esztétikával rendelkezik, amit akkor ketten megálmodtak.

Cooper élete első házvásárlásaként 2004-ben, 1,1 millió dollárért jutott hozzá ehhez az ékszerdobozkához. A fapadlóval és a hozzáillő mennyezettel rendelkező klasszikus otthonból árad a modern, kaliforniai életérzés varázsa és nyitottsága. Az otthon legromantikusabb jellemzője azonban a homlokzata, amelyet buja, gondozott sövény borít. A stílusos ház számos luxus kényelmi szolgáltatással is rendelkezik, beleértve az edzőtermet, a beépített kő tűzrakó helyet és a nagy jakuzzit.

Bradley Cooper, aki talán újra összejött Irina Shaykal, jelenleg rendezőként és szereplőként a Maestro című filmen dolgozik, ami Leonard Bernstein zeneszerző életét mutatja be.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves