Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

Katy Perry 18 millió dollárért adta el régens stílusú házát

2022. augusztus 29.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

villa sztárotthon beverly hills katy perry luxusvilla otthona
Katy Perry 18 millió dollárért adta el régens stílusú házát
© Eric McCandless/Getty Images

Katy Perry úgy döntött, öt év után megválik mesebeli házától.


Katy Perry korábban 19,5 millió dollárért árulta a Beverly Hills-i rezidenciáját, de a legfrissebb hírek szerint 18 millió dollárért sikerül végül eladnia. Az „I Kissed A Girl” énekesnője még 2017-ben ugyanennyiért vásárolta meg a külünleges régens stílusú villát.

Mesebeli romantika

A Los Angeles Times beszámolója szerint az öt hálószobával és hat fürdőszobával rendelkező hollywoodi ház 500 négyzetméteres, és több mint egy hektáros területen fekszik a hírességekkel teli városnegyedben.

Egy romantikus, fákkal szegélyezett felhajtó vezet a ház mesébe illő bejáratáig, melyet borostyán és két ovális ablak keretez. A helyiségei sok természetes fényt kapnak a tágas, jól benapozott, galériás előtérből, valamint a számos ablak és üveges ajtónak köszönhetően, amik a buja, parkosított hátsó udvarra nyílnak.

A birtok magába foglal egy végtelenített medencét, egy faházat mászófallal és a mögötte lévő ligetes parkot. A tágas főhálószoba több francia ajtóval és egy kandallóval is büszkélkedhet. Az otthonban saját szakácskonyha, kandallós nappali, médiaszoba, edzőterem és szauna is található.


Az énekesnő jelenleg férjével, Orlando Bloommal és kislányukkal, Daisyvel egy 9 hektáros montecitói házban él, Kaliforniában, amit 14,2 millió dollárért vásároltak meg még 2020-ban.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves