Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

75 millió dollárért eladó Cher kastélya, így néz ki belülről

2023. április 05.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

STÍLUS belsőépítészet házépítés sztárotthon cher reneszánsz
75 millió dollárért eladó Cher kastélya, így néz ki belülről
© Steve Granitz / Getty Images

Cher szeretne megválni a mesés otthonától, most megmutatta a különleges épületet. 


Cher még évekkel ezelőtt vásárolta meg a területet, melyre végül felépült a Velencében található épületeket megidéző luxusingatlan. Korábban azt nyilatkozta róla, hogy ez az otthon az erődje. Most mégis szeretne tőle megválni, jelenleg 75 millió dollárért árulja.

Velence ihlette Cher otthonát

A ház Malibuban található, a telket nagyon régen vásárolta, és öt év volt, mire az épület elnyerte a végső formáját. Az énekesnőre nagy benyomást tettek a Velencében látott grandiózus paloták, valósággal lenyűgözte az olasz építészet. Gianni Versace Miamiban található otthona úgyszintén hatást gyakorolt rá, ekkor döntötte el, szeretne egy hasonló stílusú helyet. 

cher-otthona-2023
Fotó: Architectural Digest
cher-otthona-2023
Fotó: Architectural Digest

Az épületen megfigyelhetőek a reneszánsz építészet jellegzetes vonásai, Cher olyannyira lelkes volt, hogy részt vett a különféle munkafolyamatokban. Sok könyvet tanulmányozott, és határozott elképzelése volt arról, mit szeretne. Sok alapanyagot Olaszországból rendeltek meg, például az ajtókat és a márványt.

Minden nap, amikor felébredek, és kinézek a hálószobám ablakán, meglepődőm. Minden szobából két-két kilátás nyílik az óceánra, amely annyira gyönyörű. 

A házban hét hálószoba és kilenc fürdőszoba kapott helyet. Az udvaron van egy szökőkút, és 40 darab pálmafa. Emellett valóban hitetlen kilátással rendelkezik. Érdekesség, hogy a medence, edzőterem és színházterem mellett található a kastélyban egy parókaszoba, amit külön tudnak fűteni vagy hűteni. 

A tervezésnél az olasz stílus volt az uralkodó, ám a bútorokat eltérő helyekről szerezték be, így ezek még egyedibbé teszik a helyet. A nappaliban egy hatalmas marokkói csillár található, a fürdőszobában lévő paravánokat pedig Törökországban vásárolták meg. 

Cher először 2022 novemberében döntötte el, hogy megválik a háztól, akkor 85 millió dollárért kezdték el árulni. Végül nem sikerült eladni az ingatlant, így 10 millió dollárt elengedtek az árból. A híresség azt mondta, imádja az otthon, de úgy érzi elérkezett az idő, hogy továbblépjen és elengedje. A többi képet itt nézheted meg


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves