Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁR OTTHON

Kate Hudson pompás fürdőjéről beszél most mindenki

2023. március 01.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

fürdőszoba sztárotthon Kate Hudson pompás giccs
Kate Hudson pompás fürdőjéről beszél most mindenki
© Getty Images / Axelle/Bauer

Csini, bohókás és fényűző. Kate Hudson fürdőszobájától neked is leesik az állad!


A Tőrbe ejtve színésznője, Kate Hudson gondolt egy nagyot és újra megvásárolta régi gyerekkori otthonát, ahol édesanyjával, Goldie Hawn színésznővel élt az 1980-as években, Pacific Palisadesben. A ház tobzódik a retro utalásokban, és a múlt előtti tisztelgés a fürdőszobában csúcsosodik ki leginkább. A színésznő nem riad vissza attól, hogy megmutassa otthonát az Instagramon, így mi is betekintést kaphatunk a csodás helyiségbe.


Az elsőre talán giccsesnek ható fürdőben jól átgondolt textúrák adják a keretet az olyan hangsúlyos daraboknak, mint például a kék, aranylábú kád. A buja, rózsás tapéta és a pasztell, halszálkás csempe jól illenek a habos-babos függönyhöz, és az arany csillárhoz is.

„Mostantól itthon pózolok, ha vágyom egy divatpillanatra”

– írta Kate a posztjában, amin egy olyan fodros ruhát visel, ami tökéletesen passzol a szoba dizájnjához.

Kate maximalista dekorációs ötletei a 80-as évek előtt tisztelegnek, amik elsőre kockázatosnak tűnhetnek ugyan, de a trend előrejelzések szerint, idén nagyon is divatosak lesznek. A színésznő egyébként gyakran mutatja meg bohókás otthonát a közösségi médiában. Legutóbb vintage stílusú konyhájában készítette el kedvenc smoothie-ját.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves