Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁR OTTHON

Így néz ki Drake 88 millió dolláros birtoka, most bárki megveheti

2023. június 04.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés dekor Drake amerikai ház Drake torontói háza
Így néz ki Drake 88 millió dolláros birtoka, most bárki megveheti
© Getty Images / Prince Williams/Wireimage

A kanadai rapper, Drake, úgy döntött, szülőhazájában építi tovább életét.


Drake, az énekes, rapper és producer, végleg elhagyhatja az Egyesült Államokat, miután 88 millió dollárért eladja Beverly Hills-i birtokát, az utolsó ingatlanját az országban. Egy bennfentes szerint a 36 éves sztár nem tervezi, hogy a közeljövőben más ingatlant vásároljon az Egyesült Államokban, mert szülővárosában, Torontóban érzi magát a legjobban.

A hatalmas kaliforniai birtokot mindössze egy éve vásárolta meg 75 millió dollárért az angol popsztártól, Robbie Willamstől. A Benedict-kanyon feletti elterülő otthon hét hálószobával és 13 fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlanból a kanyonra, a városra és az óceánra is lenyűgöző kilátás nyílik, nem beszélve a buja kertről, ami körülveszi. A ház extrái közé tartozik egy séfkonyha, egy könyvtár és egy hatalmas vetítőterem is.

Drake főhadiszállása Torontóban gyakorlatilag egy XXI. századi kastély, amit egyedileg építtetett magának fényűző anyagok és bútorok felhasználásával. Az épületben egy NBA-szabvány méretű fedett kosárlabdapálya, medence és öltözőszoba is helyet kapott.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves