Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Living room

Martha Stewart megmutatta a nappaliját, különleges színeket választott

2024. július 05.

2 perc olvasás

ELLE

nappali lakberendezés decor falszín Martha Stewart
Martha Stewart megmutatta a nappaliját, különleges színeket választott
© ANGELA WEISS / AFP

Martha Stewart nappalija elképesztően egyedi. 


Martha Stewart nemrég az Instagramon mutatta meg a nappaliját. Az amerikai tévésztár és írónő különleges színeket választott az otthona legfontosabb részébe. Azonban a kommentelők valami mást is kiszúrtak. Mutatjuk a fotókat! 

Így néz ki Martha Stewart nappalija

A nappalit szürkéskék kárpitozásról krémes, halvány vajsárgára váltottuk. A könyvtár sokkal kényelmesebb most, és a faux Bois asztal most a kártyaasztal lett. Szeretem a rusztikus, mégis elegáns báját ennek a szép 1925-ös háznak

– írta a posztjában az írónő, aki egyébként az Egyesült Államokban, Maine államban él. 

Az összes fotót a jobb nyílra kattintva tekintheted meg: 

Ez teszi különlegessé

Martha Stewart kapott hideget-meleget a madaras fotók miatt, amelyek a nappalijában lógnak. A tévés személyiség elárulta, hogy meglepődött a negatív kommenteken, ám ő maga nagyon örül a nappalija átalakulásának, és elégedett vele. 

Az átalakult nappaliban egy nagy, krémszínű szőnyeg található, valamint törtfehér bőrfotelek és egy kanapé díszítik a szoba közepén. Egy krémszínű párnákkal ellátott fekete pad és egy díszes dohányzóasztal van elhelyezve a fából készült kandalló mellett. A krém és fekete színösszeállítás mellett fa asztalok, székek és egyéb bútordarabok kerültek a helyiség belsejébe - rusztikus hangulatot kölcsönözve a térnek.  A kandalló feletti falon fekete keretes képek sorakoznak, míg a különböző ablakok természetes fényt engednek beáramlani a szobába. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves