Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NYÁRI HANGULAT 

5 apró trükk, amivel feldobhatod a nappalidat nyáron

2024. július 02.

2 perc olvasás

ELLE

nappali
5 apró trükk, amivel feldobhatod a nappalidat nyáron
© Shutterstock

Szeretnél kicsit változtatni az otthonod hangulatán a nyár beköszöntével? Hidd el, nem kell túlvállalnod magad, hogy ezt a hatást elérd.


Hidd el, pár apró változtatás is sokat segít abban, hogy az otthonod hangulata nyárias és jókedvet árasztó legyen. Ezeknek a változtatásoknak nem kell nagy volumenűnek, vagy éppen drágának lenniük. Elég néhány filléres dolog cseréje ahhoz, hogy garantáltan eredményt érj el. Lássuk, melyek ezek!

Örömteli színek

Egy új színes szék, vagy egy színekben pompázó, élettel teli szőnyeg azonnal átalakíthatja a tér hangulatát. A színek ugyanis nagy mértékben befolyásolják a hangulatunkat és az energiaszintünket, ezért ha elénk, boldog árnyalatot alkalmazunk, az teljesen más hangulatot varázsol a nappaliba.

Természetes textúra

A természetes textúrák tökéletes választásnak bizonyulnak, hogy megteremtsék a nyugodt nyári hangulatot. Az olyan darabok, mint a szőnyegek, vagy éppen a rattan világítótestek, melegséget adnak a térnek, és kapcsolatot teremtenek a külvilággal.

Díszpárnák

A párna az egyik legkönnyebben szezonálisan frissíthető elem. Bármilyen nagyobb befektetés nélkül megváltoztathatják a szoba teljes hangulatát. Sok időbe sem telik, egy pillanat alatt lecserélheted a huzatokat.

Pakolás

Nyáron különösen nagy elégedettséggel töltik el az embert a tágas, letisztult terek. Éppen ezért, amíg télen az apróságokkal berendezett tér a nyerő, nyáron a legjobb, ha elpakolod azt, amire nincs már szükséged.

Személyre szabott megoldások

A személyre szabott dekoráció otthonos hangulatot varázsol a lakásba. A nyár ideális alkalom arra, hogy a boldog pillanatokra, és a kalandokra emlékeztető tárgyakat helyezd előtérbe.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves