Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NAPPALI DESIGN

Ilyen színű kanapét válassz, ha hangulatos nappalit szeretnél

2024. július 01.

1 perc olvasás

ELLE

nappali bútorok kanapé
Ilyen színű kanapét válassz, ha hangulatos nappalit szeretnél
© Shutterstock

Új kanapét keresel a nappaliba? Nem meglepő, ha ilyenkor az egyik legfontosabb tényező a választásban a szín.


Egy kanapénak kényelmesnek kell lennie, ám legalább ennyire fontos szempont az is, hogy passzoljon a nappaliba, illeszkedjen a többi berendezési tárgyhoz.

Központi elem a kanapé

A kanapé gyakran a szoba jelentős részét elfoglalja, éppen ezért nem ajánlott alábecsülni a szín fontosságát. Ezt persze évente változik, mégis vannak olyan örök klasszikusok, amelyekkel nem tudsz mellélőni, és 10 év múlva is ugyanolyan trendinek számítanak majd.

Lássuk, mely kanapészínek bizonyulnak a legjobb választásnak manapság!

Szürke

Egyre többen gondolják úgy, hogy nem szeretnének feltűnő, hivalkodó színű kanapét az otthonukba. A szürke ilyenkor remek megoldás lehet, ráadásul annyi árnyalata létezik, hogy sokkal több a lehetőség benne, mint elsőre gondolnánk.

Zöld

A zöld, amennyiben egy világosabb árnyalatot választasz, mindig jókedvet, és tavaszi hangulatot áraszt majd a lakásban. Ám amennyiben a mélyebb vagy sötétebb tónusokat preferálod, exkluzív hangulatot ad a nappalidnak egy ilyen kanapé. Hidd el, a zöld esetében az árnyalat a legfontosabb, ugyanis egy-egy zöld színnel teljesen ellentétes hatást érhetsz el az otthonodban.

Krém

Az egyik leg klasszikusabb megoldás a krémszín, amelynek szintén számtalan árnyalata létezik, de a felülettől is függ, hogy pontosan milyen hangulatot ad a nappalinak. Egyszerű így berendezni a lakást, ugyanis mindenhez passzol. Általában ez az egyik legjobb választás, mert csekély az esély a hibára.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves