Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

INTERIOR DESIGN

Most mindenki erről beszél: íme az IKEA tükör, amitől megváltozik a nappalid

2023. október 29.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

ikea lakberendezés Dekoráció tükör dekor lakberendezési tárgy
Most mindenki erről beszél: íme az IKEA tükör, amitől megváltozik a nappalid
© Shutterstock

Ez az új, őszi kollekciós IKEA tükör nemcsak díszíti, hanem növeli és tágítja is a nappali méretét – érdemes mielőbb beszerezned, ha modern stílusú dekorelemet keresel az otthonodba! 


A nappali, közös terek megjelenését rengeteg kiváló tárggyal fel lehet dobni: az egyik legjobb ilyen dekorációs elem a konvex tükör, ami egyszerre képes lágyítani, nagyítani, tágítani és díszíteni a legüresebb falfelületeket is. Az IKEA bútorüzlet most egy elképesztően jó tükröt dobott a piacra 12 990 forintért, ami pillanatok alatt bestseller darab lett a skandináv országokban. A menő tükör nemrég szerencsére Magyarországon is kapható lett, ezért érdemes mielőbb lecsapni rá! 

MOST EZ A TÜKÖR A LEGNAGYOBB SLÁGER A LAKBERENDEZÉSBEN

Tulajdonképpen nem másról, mint egy szögre, egy falra akasztható, kerek alakú tükörről van szó, ami konvex módon nyújtja meg a tereket. Vékony, fekete kerettel és enyhén kiemelkedő középrésszel rendelkezik, tehát ez nem egy lapos tükör, hanem egy 3D-s forma, amit jobb, ha észben tartasz a vásárlásnál.

IKEA SVARTBJÖRK Tükör 12 990 Ft
IKEA SVARTBJÖRK Tükör 12 990 Ft

A tükör rozsdamentec acélból készült, mélysége 5 centiméter, átmérője pedig 41 centiméter, de a képeken első ránézésre sokkal nagyobbnak tűnik, ami a benne rejlő különleges tükörnek köszönhető. Az influencerek már az első megjelenés alkalmával lecsaptak a Svartbjörk névre hallgató tükörre és sorra töltik fel ezt a szuper dekorációt tárgyat bemutató TikTok-videóikat is!

AZ ÚJ IKEA TÜKRÖT AZ INFLUENCEREK IS IMÁDJÁK

A tükör titka talán abban rejlik, hogy a klasszikus tükrökkel ellentétben egy teljesen új látószöget kínál a vásárlóknak: segítségével más nézőpontból is megtekinthető egy adott szoba, arról nem is beszélve, hogy rendkívüli módon nyújtja, emeli és tágítja a legkisebb teret is. 

A tükör távolról nézve dekorelemként is remekül funkcionál, hiszen a nappali üres falfelületeit teljesen betölti, ráadásul úgy, hogy semmilyen plusz színt, mintát vagy textúrát nem csempész a szobába bele, csupán azt tükrözi vissza, ami már amúgy is a szobában látható. A termék új, őszi kollekciós darab, de nagyon népszerű, ezért online, vagy a hozzád legközelebb lévő IKEA üzletben nagy eséllyel meg tudod még vásárolni!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves