Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BABY

Hatalmas hírt jelentett be Khloé Kardashian

2022. augusztus 06.

1 perc olvasás

ELLE
gyerek terhesség béranya Tristan Thompson Kardashian cslaád
Hatalmas hírt jelentett be Khloé Kardashian
© instagram.com/khloekardashian

Újabb ok az örömre a Kardashian családban!


Mindenkit letaglózott reggel a hír, hogy Kim Kardashian és kedvese kilenc hónap után szakítottak, ám nincs ok a búslakodásra a Kardashian családban, ugyanis Khloé Kardashian hatalmas örömhírt jelentett be.

Béranya hozta világra Khloé Kardashian és Tristan Thompson második gyermekét

Megszületett Khloé Kardashian és Tristan Thompson második gyermeke, akit béranya hozott a világra, az ex-pár ezt az információt egy percig sem titkolta. Mint kiderült, a második gyermek kisfiú, akinek a nevéről még nem döntöttek a szülők. 

A várandósság tényére csak a múlt hónapban derült fény, és meglehetősen sokkolta a közvéleményt, hogy ismét gyerekvállalás elé néznek, tekintve, hogy januárban hűtlenség miatt véget ért a kapcsolatuk. 

Khloé Kardashian egy percig sem bánja, hogy így lett anya

Korábban így nyilatkozott képviselőjük a második közös gyermekről:

Megerősíthetjük, hogy True-nak lesz egy testvére, aki novemberben fogant. Khloé Kardashian hihetetlenül hálás ezért a gyönyörű áldásért. Szeretnénk mindenkit megkérni, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket. 

Khloé Kardashian és Tristan Thompson 2016-ban kezdtek randizni, és 2018-ban született meg első gyermekük, True. 2021 júniusában már szakítottak egyszer, de aztán adtak egy új esélyt a kapcsolatuknak. Végül 2022 januárjában végleg lezárták szerelmüket. 

Tristan Thomsonnak van már egy 5 éves, illetve egy 8 hónapos fia, Prince, illetve Theo. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves