Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FÜGGŐFOTEL

Idén nyáron ez a legnépszerűbb kerti bútor, ami mindenkinek feldobja a kertjét

2024. május 18.

1 perc olvasás

ELLE

lakberendezési trendek trend kerti bútorok kerti bútor függőfotel
Idén nyáron ez a legnépszerűbb kerti bútor, ami mindenkinek feldobja a kertjét
© Shutterstock

Kiderült, hogy melyik 2024 legnépszerűbb kerti bútora, amit a szakértők szerint érdemes beszerezni. 


A kerti bútorok kiválasztásánál sok dolgot érdemes figyelembe venni. Nem elég, ha a kiválasztott bútor praktikus, kényelmesnek is kell lennie, illetve jó, ha olyan anyagból készül, ami képes ellenállni az időjárásnak. Az alábbi kerti bútor pontosan ilyen, ezért egyre felkapottabb a függőfotel. 

A függőfotel a legnépszerűbb kerti bútor idén

A függőfotelek már korábban is népszerűnek számítottak, de pár évvel ezelőtt terjedtek el igazán. Azóta egyre többen szerzik be ezt a bútordarabot, akadnak, akik a lakásba helyezik el, de a legtöbben kintre tervezett verziót választanak, ami a teraszon, esetleg a kertben kap helyet

A kerti bútornak nagyon sok előnye van, elsőként is kifejezetten mutatós, látványos eleme lehet bármelyik kertnek. Viszonylag könnyen mozgatható, pusztán stabil talajra van szükség, és bárhol elhelyezhető a kertben. 

A kerti bútor népszerűségéhez hozzájárul, hogy nagyon kényelmes. A legtöbb függőfotelt úgy alakították ki, hogy kellően nagy legyen, ezért bele lehet süppedni a párnák közé. Ideális nyárra, hiszen lehet benne olvasni, kávét inni, vagy egészen egyszerűen csak lazítani. A függőfotelek többféle színben, formában kaphatóak, így biztosan megtalálod azt, amelyik a legjobban illik a többi kerti bútorhoz és a stílusodhoz. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves