Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Stranger Things

Hihetetlen összegért eladó a Stranger Things kísértetháza: ilyen a valóságban

2022. november 03.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

ház sorozat Stranger Things
Hihetetlen összegért eladó a Stranger Things kísértetháza: ilyen a valóságban
© Fotó: instagram/@strangerthingstv

A Stranger Things az egyik legnépszerűbb sorozat manapság. Bár a folytatásra még várni kell, az egyik legismertebb helyszínre viszont benézhetünk. 


A sorozat legújabb évada rekordokat döntött, a rajongók pedig már türelmetlenül várják a folytatást. Bár a Stranger Things legújabb részeire egy évet még biztosan várni kell, a széria egyik legismertebb forgatási helyszíne eladóvá vált. 

Így néz ki a Stranger Things kísértetháza

Vecna otthona a negyedik évadban jelent meg először a sorozatban. A történet szerint a viktoriánus stílusú házban az 1950-es években lakott a gonosztevő, majd a tragédiák után évtizedekig üresen állt.

A ház a Georgia államban, Rome városában található, és 1882-ben épült. A közel 560 nm-es ingatlan hét hálószobával és ugyanennyi fürdőszobával rendelkezik. Az épületet pár évvel ezelőtt teljesen felújították, kicserélték a csöveket, renoválták a konyhát, illetve a fürdőszobákat. 

A konyhában közel öt méteres konyhaszigetet helyeztek el, mely ideális étkezésre, valamint a nagyobb összejövetelek lebonyolítására. Különleges bútorokkal rendezték be a helyiséget, a pultot pedig fekete márványból készítették. A harmadik szint nincs teljesen készen, ezt az új lakók a saját ízlésükre szabhatják.

StrangerThings-2022
Fotó: Toles, Temple & Wright. 

Az ingatlanhoz nagy kert tartozik, vendégházzal együtt. Vecna egykori otthona nem olcsó, az új tulajdonosnak közel 1,5 millió dollárt, vagyis 630 millió forintot kell kifizetnie, ha szeretne beköltözni. 

Strangerthings-2022
Fotó: Toles, Temple & Wright. 

A hirdetés halloween előtt jelent meg az egyik legnagyobb ingatlanoldalon, a követítő pedig sok érdeklődőre számít. A fotókról könnyedén fel lehet ismerni a sorozat helyszíneit.

StrangerThings-2022
Fotó: Toles, Temple & Wright. 

A valóságban elegáns bútorokkal rendezték be a tereket, minden illeszkedik a viktoriánus stílushoz. Főként a sötét színek dominálnak, rengeteg fát használtak a belső kialakításához. Ha esetleg még több fotóra vagy kíváncsi, akkor itt nézheted meg


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves