Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁR HALLOWEEN

Halloween: a sztárok is ünnepelnek, Blake Lively dekorációit imádja most mindenki

2022. október 30.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

halloween sztárok dekorálás
Halloween: a sztárok is ünnepelnek, Blake Lively dekorációit imádja most mindenki
© Getty Images/Vittorio Zunino Celotto

Így ünneplik a celebek a misztikus Halloween-t.


Október 31, Halloween ünnepének napja, mindig megihleti a sztárokat, akár látványos jelmez, akár otthoni dekoráció készítésről legyen szó. Díszített, festett tökök, ijesztő elemek, különleges díszletek. Inspirálódj! 

Barátságos egyszarvúak

Blake Lively, Ryan Reynolds felesége és az Adeline csodálatos élete illetve a Gossip Girl főszereplője, gyakran oszt meg közösségi oldalán 5 fős (lassan 6, hiszen a  színésznő terhes negyedik gyermekükkel) családjáról és otthonukról képeket. Legutóbbi posztjából kiderül, Blake és gyerekei tökunikornisokkal, tök formájú kenyérrel és kuglóffal, illetve tökpunccsal készülnek a Hallooweenra.


Rock n’Roll 

Kourtney Kardashian és férje, Travis Baker, dobos, idén sem fogják vissza magukat, ha Halloween-i dekorációról van szó. Ezúttal fekete-fehér indaszerűen lelógó mennyezeti díszítés mellett döntöttek, ami kísérteties hátteret adott Kourtney vagány szerelésének.


Denevérek a falon

Hailey Bieber és Kylie Jenner zöldre festett boszorkányoknak öltöztek egy kis csütörtök esti pizzázáshoz. A szerelésben el is mentek egy étterembe, Bieberék házában pedig Kylie egy csontvázat ölelve fotózkodott a kádban. A háttérben látszik, hogy Justin és Hailey fürdőszobáját hatalmas gyertyákkal, denevérekkel és fekete függönnyel dekorálta ki az alkalomra.


Szellemjárta ház

Jennifer Garner egy vicces videójában, aminek leírásában három kis kísértetről osztott meg egy versikét, látható, hogy a színésznő konyhájának semleges, természetes színeit, csak egy fehér, faragott töklámpással és néhány narancs színű ággal tette Halloween-i hangulatúvá.


Hercegnői pompa

Goldie Hawn és férje, Kurt Russel, 4 éves unokájukkal inkább a jelmezekre koncentráltak. Hárman, királyként, királynőként és hercegnőként álltak házuk előtt, a verandára pedig csak néhány csillogó szalag került díszítésként.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves