Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BENNIFER

Ezzel terelte el figyelmét Jennifer Garner, amíg volt férje elvette Jennifer Lopezt

2022. augusztus 22.

2 perc olvasás

ELLE
esküvő Jennifer Lopez ben affleck jennifer garner
 Ezzel terelte el figyelmét Jennifer Garner, amíg volt férje elvette Jennifer Lopezt
© Shutterstock

Jennifer Lopez és Ben Affleck igen exkluzív vendéglistát állítottak össze az esküvőjükre, ám nem mindenki szerepelt rajta szívesen.


Ben Affleck korábbi felesége, Jennifer Garner is hivatalos volt Jennifer Lopez és exe esküvőjére. A színésznő azonban úgy döntött, jobb dolga is van a háromnapos lakodalomnál. 

Jennifer Garner nem akarta végignézni, ahogyan volt férje újraházasodik

Jennifer Garner kihagyta volt férje, Ben Affleck második esküvőjét Jennifer Lopezzel, és inkább a Sam's Clubba látogatott. Jennifer Garner fülig érő mosollyal tért be az üzletbe szombaton 16 óra előtt. Egyáltalán nem tűnt lehangoltnak vagy szomorúnak, úgy tett, mintha csak egy boldog, átlagos hétvége lenne. 

Az 50 éves Jennifer Garner egy egyszerű kék pólót, csíkos vászonnadrágot, és tornacipőt viselt, és nem egyedül halászott a sorok között. Úgy tűnt, hogy édesapja – üzletember barátjával, John Millerrel – is csatlakozott a bevásárláshoz.

A közös gyermekeik ott voltak

Jennifer Garner egyébként órára pontosan akkorra időzítette a shoppingtúrát, amikor Jennifer Lopez és Ben Affleck kimondták egymásnak a boldogító igent. Jennifer Garner gyermekei, a 16 éves Violet, a 13 éves Seraphina és a 10 éves Samuel egyébként mind jelen voltak, hogy tanúi legyenek édesapjuk és Jennifer Lopez luxusesküvőjének. 

Jennifer Garner egyébként korábban arra hivatkozott, hogy időbeosztása miatt nem tud részt venni a ceremónián. Jennifer Lopez és Ben Affleck ezúttal, a Las Vegasban tartott esküvőjük után a férfi georgia-i birtokán fogadtak örök hűséget. Pénteken próbavacsorával indult a háromnapos ünnep, majd szombaton következett a ceremónia és vasárnap a fogadás.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves