Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Árnyalatok

A szakértők szerint ez a legjobb színválasztás a fürdőszobába, exkluzív hatást érhetsz el vele

2024. július 05.

2 perc olvasás

ELLE

lakberendezés fürdőszoba falszín
A szakértők szerint ez a legjobb színválasztás a fürdőszobába, exkluzív hatást érhetsz el vele
© Shutterstock

A fürdőszoba az otthonunk egyik legfontosabb része. 


A fürdőszoba remek kiegészítője lehet bármilyen pasztell árnyalat. A lakberendezők szerint ez leginkább akkor igaz, ha szürke csempe dominál ebben a térben. Ennek oka, hogy olyan lágyságot és játékosságot kölcsönöznek, amely más színekkel nem igazán párosítható.

A könnyű és kreatív pasztellszínek 2024-ben nagy szerepet kapnak a belsőépítészetben. A pasztellszínek hozzáadása a szürke fürdőszoba kialakításához segíthet abban, hogy a tér világosabbnak, nyitottabbnak és hívogatóbbnak tűnjön

– mondta Meg Adamson, a Victorian Plumbing fürdőszobatervezési szakértője.

Shutterstock

Miért szeretjük annyira a pasztell színeket? 

Fontos tudni, hogy míg minden pasztell árnyalat a szeszélyesség és a légiesség érzetét kelti, a szürkével kombinálandó konkrét szín kissé eltérő hatást vált ki. A lágy pasztell árnyalatokból álló kiegészítő színek, mint például a blush pink, általában szépen párosulnak a szürke csempékkel. Itt van azonban ez a rózsaszín árnyalatú fürdőszoba, ami szintén csodálatos, és ez a tükör segít abban, hogy még hangulatosabb legyen: 

Szintén jó ötlet a pirosas rózsaszín, ami egy csipetnyi melegséget és eleganciát kölcsönöz az egyébként visszafogott fürdőszobai környezetnek. Ezek a világosabb tónusok megnyitják a helyiséget, és tágasabbnak tűnhet, ami hihetetlenül előnyös lehet a kisebb fürdőszobák esetében. Az olyan lágyabb színek, mint a világoskék, nyugalmat és pihenést idéznek, míg a visszafogott zöld frissítő, természetes érzést nyújt.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves