Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Időtlenség

A mázas csempe a legnagyobb fürdőszobai trend 2024-ben

2024. június 10.

2 perc olvasás

ELLE

fürdőszoba mázas csempe fürdőszoba trend
A mázas csempe a legnagyobb fürdőszobai trend 2024-ben
© Shutterstock

A mázas csempe tökéletes a fürdőszobába. 


A fürdőszoba berendezésénél a csempe az egyik legnagyobb döntés, amit meg kell hoznunk. Azért sem egyszerű, mert ez az a dolog, amit sokkal nehezebb kicserélni, ha mégsem vagyunk elégedettek a végeredménnyel. A mázas csempe egyértelműen 2024-ben átvette az uralmat.

Ezért imádjuk a mázas csempét

A terrazo trend leáldozóban van jelenleg, ám egyre nagyobb a kereslet a mázas csempék iránt. A titkuk, hogy kézzel készítik őket, és mázolnak finom árnyalataikkal. Mivel az antik és megmentett anyagok a belső terek hősei maradnak, a tükröződő felületek a történelem és a karakter gazdag szövevényét kínálják. A mázas csempe tökéletesen alkalmas a magas páratartalmú helyiségekbe, például a fürdőszobákba és a konyhákba, mivel nem szívja magába a vizet. 

Emellett pedig fontos kiemelni, hogy a mázas csempét könnyű karbantartani, mivel a fényes és sima felületek könnyű tisztítást és minimális erőfeszítést jelentenek. Így biztosak lehetünk benne, hogy egy kis törődéssel a fürdőszobánk mindig makulátlanul nézhet ki. A mázas csempék egy védőréteggel is rendelkeznek, ami megakadályozza, hogy megduzzadjanak vagy deformálódjanak, ha nagy nedvességnek vannak kitéve. 

A kék és a zöld színek dominálnak

Egyértelműen elmondható, hogy a mázas csempe esetében a kék és a zöld színek a legnépszerűbbek az emberek körében. Nem is meglepő, ugyanis ezek a színek általánosak, de mégis rengeteg árnyalatuk van, és könnyedén feldobhatnak bármilyen helyiséget. Érdemes a fürdőszobánkba kipróbálni ezt a verziót is, ha stílusosságra, eleganciára és időtlenségre van szükségünk a ház egyik legfontosabb részében: 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves