Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SPA OTTHON

Ezekkel a tippekkel luxus spa-t varázsolhatsz a fürdőszobádból

2024. július 02.

2 perc olvasás

ELLE

fürdőszoba spa
Ezekkel a tippekkel luxus spa-t varázsolhatsz a fürdőszobádból
© Shutterstock

Szinte senki nem gondolná, hogy pár aprósággal akár egy luxus SPA-t is megteremthetsz a fürdőszobában.


Szeretnél végre megnyugodni a napi nyüzsgés után? Ha lehetetlen, hogy a hétvégére elszökj egy kis SPA élményre, teremtsd meg  magadnak otthon! Lássuk, mit kell tenned azért, hogy luxus SPA-vá alakítsd az eddig talán unalmasnak tartott fürdőszobádat.

Apró, sodort törölközők

Ugye mennyire pihentető, amikor belépsz egy SPA-ba vagy egy wellness központba, és a törölközők nem csupán le vannak rakva, hanem apró gurigákat sodornak belőlük? Hidd el, otthon is úgy érzed majd magad ettől, mintha valaki minden apró igényedet szeretné teljesíteni.

Arany fürdőszobai kiegészítők

Az arany, vagy éppen a réz fürdőszobai kiegészítők garantálják, hogy igazi luxus érzeted legyen a fürdőszobában. Ezen kívül a mély árnyalatok, a méregzöld, vagy éppen a vérvörös lehetnek azok, amelyek szintén ezt az exkluzivitást tudják nyújtani.

Tálaló a kádba

Ki mondta, hogy nem élvezheted egy finom vacsora mellett az esti forró fürdőt? Egy izlésesen vágott faléc, vagy éppen az erre a célra megalkotott fürdőszobai asztalka nagy segítségedre lesz, hogy arról élvezd a finom falatokat, vagy éppen ezen tárolod a kedvenc könyvedet.

Festmények

Hidd el, a művészetnek a fürdőszobában is helye van, egy-egy csodálatos festmény előkelőbbé teszi ezt a teret is. Vigyázz, hogy olyan műalkotást helyezz el a fürdőben, amelynek nem lesz baja a sok víz és pára miatt.

Virágok

Akár a színes csokrokat preferálod, akár a letisztult zöld növényeket részesíted előnyben, mindkettőnek helye lehet a luxushatású fürdőszobában. A legjobb, ha igazi növényeket helyezel el, ám ha túl nagy feladat, hogy ezeket gondozd, akkor a mű opció sem kizárt.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves