Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁRLAKÁS

Julia Roberts megmutatta a fürdőszobáját, nők milliói rajonganak érte

2024. május 27.

2 perc olvasás

Elle Decoration

fürdőszoba julia roberts
Julia Roberts megmutatta a fürdőszobáját, nők milliói rajonganak érte
© instagram.com/juliaroberts

Julia Roberts fürdőszobáját rengetegen elfogadnák. Nem csoda, remek trükköket alkalmazott a tökéletes, tágas és nyugodt végeredmény érdekében. 

 


Mindenki számára, aki New Yorkban él, a legfontosabb, hogy jól használja a teret. Julia Roberts is ezt tartotta szem elől a fürdőszoba kialakításánál. 

A new york-i lakások átka

A tér maximalizálása a New York-iak számára életforma. Az itt található lakások ugyan aranyárban vannak, mégis rendkívül kicsik. Ezzel a problémával Julia Roberts-nek is szembesülnie kellett, aki nem is olyan rég a fürdőszobájába engedett betekintést. 

Julia Roberts ezt a trükköt alkalmazza

Noha szinte biztosak vagyunk abban, hogy a Pretty Woman színésznője nincs rákényszerítve, hogy szűkös terekben élje mindennapjait, mégis a kép alapján úgy tűnik, hogy semleges színpalettát alkalmazott. És hogy mit árul ez el? A tervezők következetesen használják ezt a trükköt a térkitöltő tulajdonsága miatt. Függetlenül attól, hogy az ő lakása mennyire kicsi, tagadhatatlan, hogy így a fürdőszoba színválasztása által, az sokkal nagyobbnak érződik. 

Louisa Alice, a Mosaic Factory kreatív igazgatója szerint, a semleges árnyalatú csempe örök sláger, nyugtató hatása miatt a 2024-es fürdőszobadizájn trendjek közé is bekerült - mint szinte minden évben.

Fontos teret hagyni arra, hogy a fürdőszobában újra és újra lehetőség legyen a megújulásra. A természetes, nyugodt és semleges környezet megteremtése pedig a megfelelő anyagok és színpaletta kiválasztásával érhető el. 

SPA élmény otthon

A szakember azt is elárulta, hogy a fürdőszoba egy szentély kell, hogy legyen a lakáson belül. A semleges fürdőszobák pedig azoknak a kedvenceiáltalában, akik visszafogott, minimalista környezetben szeretnének lazítani és pihenni. 

A fürdőszobál általában kisebbek a lakásokban mint a házakban, ezért kulcsfontosságú az olyan csempe kiválasztása, amely növeli a teret. A világos színű csempével a helyiség nagyobbnak tűnik majd, mivel több fényt ver vissza, mint a sötét árnyalatok, így légies, tágas érzést kelt. 

A másik remek trükk

A fürdőszobai csempe mellett Oliver-Singh arra biztat bennünket, hogy tegyünk be tükröket, hogy tovább fokozzuk a térérzetet.

A fürdőszoba térérzetének növelésének másik nagyszerű módja a tükrök és az üveg használata. Az átlátszó üveg zuhanykabin hatékonyan visszaveri a fényt és megnyitja a teret.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves