Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BATHROOM

5 fürdőszoba padló, ami praktikus és mindenhol jól mutat

2024. június 30.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

terrazzo fürdőpadló fürdőszoba padló ötletek sakktábla padló
5 fürdőszoba padló, ami praktikus és mindenhol jól mutat
© Shutterstock

Ezek a fürdőszoba padlók a te figyelmedet is megragadják!


Ha a fürdőnk padlóburkolatáról döntünk, sokszor egy stílus, szín vagy anyag a mérvadó, amellett persze, hogy fontos, könnyen tisztítható, csúszásmentes és tartós legyen. Ha azonban a WOW-faktort is szem előtt tartjuk, van 5 padlóötlet, amivel minden vágyunk teljesülhet!

1. Sakktábla

A sakktábla minta időtlen választás, amely anélkül kölcsönöz karaktert a térnek, hogy túlterhelné azt. Természetesen kontrasztos színekkel érvényesül legerősebben ez a hatás , mint például a hagyományos fekete-fehér vagy sötétkék és szürke párosítással, de ha visszafogotabb kombinációt keresünk, a lágy bézs és a terrakotta tónusú négyzetek lehetnek a befutók.

2. Mozaik

Azok számára, akik a fürdőszobájukba egyedi részleteket, mintázatot szeretnének, a mozaikok testreszabható kínálata lehet ideális a padlón is. A kis, színes csempéket akár bonyolult mintákká is ki lehet rakni, amik emlékeztetnek a római fürdők időtlen burkolataira. 

3. Kézműves 

A kézzel készített, egyedi padlócsempék nagy előnye, hogy rusztikus hatást keltenek, melegséget és bájosságot visznek a térbe. A nagy gonddal válogatott, elemenként egyedi felületű csempék ráadásul garantáltan csúszásmentesek.

4. Terrazzo

A terrazzo idén sem megy ki a divatból! A lassan ötszáz éves múltra visszatekintő burkolatot, először Olaszországban készítették maradék márvány- és gránitforgácsból, amelyet összetörtek és cementes alapba kevertek. Retró stílusa és változatos színei örök kedvencé teszik, nagy előnye pedig, hogy az igazi terrazzo teljesen egyedi, speciálisan öntött és csiszolt, és tökéletesen egységes, fugamentes eredményt ad.

5. Csíkos

A csíkok nemcsak a textileken hódítanak idén, hanem a fürdőpadlón is.  Akár merész, kontrasztos csíkokat, akár finom, halvány változatot választunk, ez az időtlen minta kifinomultabbá teheti a fürdőnk.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves