Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

EGYEDI FÜRDŐSZOBÁK

Ezek a legizgalmasabb burkolatok most: minden fürdőszobát feldobnak

2024. május 07.

1 perc olvasás

ELLE

fürdőszoba burkolat
Ezek a legizgalmasabb burkolatok most: minden fürdőszobát feldobnak
© Shutterstock

Hidd el, ha ezeket választod a fürdőszobádba, olyan lesz, mintha a város legmenőbb tervezője alakította volna ki. 


Amikor fürdőszoba felújításról van szó, a csempe kiválasztása az egyik legnehezebb, és legnagyobb hangsúlyt kapó kérdés. A megfelelő választás a fürdőszobát olyan térré varázsolhatja, amely tükrözi a személyiséget, és akár a lakás legizgalmasabb része is lehet. A csempe gyakran inkább befektetés, mint egy új réteg, ha kreatívan döntesz. 

Földünnep

A Daytrip stúdió 'Hoxton Gloss' 'Olive' csempét használt Mandarin Stone és Kashmir Gold gránitból – amelyek a zuhany bejáratának keretezésére szolgálnak – a fürdő stílusa a földet, annak ünnepét idézi. A festésnek a csempe tónusához való hozzáigazítása tovább fokozza a nyugalom érzetét.

Fotó: Daytrip Studio

SZÍNBLOKKOLÁS

Az apró égkék mozaikcsempéket a Plutarco spanyol tervezőstúdió a hozzáillő szekrényekkel párosítja ebben az otthonban. A hatás enyhén retró – majdnem olyan, mint egy úszómedence a kedvenc üdülőhelyen –, de merész és modern palettával. 

Fotó: Plutarco Design

Szélpuhítás

A Home Studios által tervezett történelmi NoHo lakásban, a karamellszínű mozaiklapokból álló íves panel kiemeli a csempézett mosdó, és fürdőkád puha széleit. A csempe kemény felületnek tekinthető, de ez az otthon a bizonyíték arra, hogy megfelelő módon használva puha és hívogató megjelenést kölcsönözhetnek nekik. 

Fotó: Homestudios NYC

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves