Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Lista

3 dolog, ami minden ebédlőt közönségessé tesz a lakberendezők szerint

2024. június 04.

2 perc olvasás

ELLE

lakberendezés ebédlő decor
3 dolog, ami minden ebédlőt közönségessé tesz a lakberendezők szerint
© Shutterstock

Az ebédlő az otthonunk egyik legfontosabb része. 


Az ebédlő az a tér, ami könnyen közönségessé válhat olyan dolgokkal, amelyek nem tartoznak oda. Közben azonban érdemes figyelnünk, hiszen ennek a szobának a funkciója az, hogy együtt reggelizünk, ebédeljünk vagy vacsorázzunk a családunkkal. A fontos események színtere. Mutatjuk a listát, hogy a lakberendezők szerint, mit érdemes kerülni, amikor az étkezőről van szó.

TV

Ennek magától értetődőnek kellene lennie, de néha mégsem. Nem számít, milyen jól próbálja meg valaki álcázni a televíziót, ennek a készüléknek egyszerűen nincs helye egyetlen ebédlőben sem. Az egész tér hatását tönkreteheti, valamint nem is egészséges, ha még étkezésnél sem tudunk lemondani a képernyőről. A TV legjobb helye a nappaliban van, ahol kikapcsolódunk és szórakozunk.

Kisállat ketrecek és ágyak

Az állatok csodálatosak, és rengeteg örömet hoznak az életünkbe, amiért nagyon szeretjük őket. Azonban nem szabad az ágyukat vagy a ketrecüket az ebédlőben hagynunk, mert nem való oda.  Ezek a tárgyak sokkal jobban megállják a helyüket egy társalgóban vagy a hálószobában. A macskaalom a másik dolog, ami egy ebédlőben nem is túl higiénikus, valamint a vendégek számára sem lehet a legkomfortosabb. Egy ilyen házióknak azonban minden kutya örülne:

Műanyag tárolók

Amikor az étkezőre gondolunk, a szórakozás és a családi, valamint baráti összejövetelek jutnak eszünkbe. Nem éppen úgy képzeljük el, mint a kézműves kellékeink és egyéb dolgaink tárolására szolgáló helyet. A műanyag tárolók jobban megállják a helyüket egy otthoni irodában vagy szekrényben. Ugyanez a helyzet azonban a gyerekjátékokkal is, akkor is, ha műanyag dobozban tároljuk őket. Azokat is érdemes a gyerekszobában vagy a nappaliban elhelyezni.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves