Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁR OTTHON

Így néz ki Jennifer Lopez és Ben Affleck új otthona

2022. december 02.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

otthon ház Jennifer Lopez ben affleck Vouge
Így néz ki Jennifer Lopez és Ben Affleck új otthona
© Getty Images / Marilla Sicilia

Grandiózus előtér, óriási márvány konyha és hangulatos kert luxusmedencével. Jennifer Lopez a Vouge-nak mutatta meg Ben Affleck-kel közös otthonuk néhány helyiségét.


Jennifer Lopez és Ben Affleck közös Los Angeles-i házából árad az elegancia és az otthonosság. A Grammy-díjas énekesnő a Vouge kameráját engedte be szerelmi fészkükbe, miközben karrierjéről, a divatdöntéseiről és finoman utalva szerelmükről is beszélt.

Az örök fiatalságáról híres 53 éves Jennifer Lopez, mint mindig tökéletes sminkkel és egyedi stílusához hűen, crop ingben és magas derekú cargo nadrágban nyit ajtót. Ugyan a fókusz az énekesnőn van, a háttérben felsejlik a sakkminta padlós előtér, olyan kedves részletekkel a fogadó asztalon, mint a róla és férjéről készült kép, vagy a Thankful díszítőelem, és persze nem hiányozhat a zongora sem a térből.

Jennifer egy elegáns folyósón keresztül vezeti a kamerát a bézs, földes színekben pompázó konyhába, ahol hatalmas márvány munkalapos szigeten tölti ki a riporter a teáját. A konyha stílusa a lenyűgöző, dinamikus márványburkolattal és kissé visszatükröződő felületű konyhaszekrényekkel egyszerre klasszikus és mégis kicsit indusztriális hatású.

Ahogy az énekesnő a hátsó kertbe sétál, láthatjuk az étkező asztalt, egyik oldalán kényelmes párnázott paddal. A tér kifinomult színeit csak az orchideák virágai törik meg kicsit. Ben és Jennifer verandája nagyon nyitott és hívogató, kényelmes fotelekkel és lenyűgöző kilátással a kertre, medencére. Az énekesnő végül a stúdiójában köszön el a nézőktől, de előtte elárulja, hogy a 20 éve debütált This is me …then című albumáról a kedvenc dala a Dear Ben. Jennifer Lopez a napokban jelentette be új albumát This is me... now címmel, amihez sok inspirációt merített abból, hogy Ben Affleck-kel 20 év után találtak újra egymásra.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves