Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

Eladóvá vált Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas álomotthona: most te is megnézheted belülről

2024. június 26.

2 perc olvasás

ELLE

lakberendezés lakás birtok sztárotthon catherine zeta-jones Michael Douglas
Eladóvá vált Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas álomotthona: most te is megnézheted belülről
© Robyn Beck / AFP

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas megválnak a különleges otthonuktól, amit most bárki megnézhet. 


Felbukkant az egyik ingatlanos oldalon Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas otthona, ami New York államban található. A páratlan birtokról csodás kilátás nyílik a közelben lévő folyóra, emellett igazán különleges stílusban épült. 

Ilyen belülről Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas otthona 

Öt évvel ezelőtt vásárolta meg a házaspár a különleges kastélyt, ami New York államban, azon belül is Westchester megyében található. A folyóparti házat a családjuknak vették meg, és bíztak benne, hogy sok különleges pillanatot élnek majd át. Most azonban mégis az eladás mellett döntöttek. A gyermekeik lassan elköltöznek, a házaspár pedig az ideje nagy részét Bermudán, illetve Európában tölti, így a New York államban található ingatlan az év jelentős részében üresen áll. 

2019-ben vásárolta meg a házaspár a kastélyt, ami György korabeli stílusban épült. 4,5 millió dollárért vették meg meg a birtokot, ami 12 hektáros, ezen található a 11 ezer négyzetméteres ingatlan. Az épületet felújították, ám arra nagyon figyeltek, hogy az 1920-as évek jellegzetes jegyei megmaradjanak. 

A ház 8 hálószobával rendelkezik, és 12 fürdőszobája van. Az első emeleten egy fedett medence, egy edzőterem és egy rekreációs szoba található. Emellett hatalmas konyhája, étkezője és nappalija van. A könyvtár kétszintes, ennek a falait fával burkolták, így egy kifejezetten régies hatást biztosítottak neki. Ezzel szemben a nappali sokkal modernebb berendezést kapott, ott főként világos színeket használtak

A konyhában a fehér dominál, de a feketét is becsempészték pár kiegészítőn keresztül. Időtlen a design, a helyiség pedig nagyon elegáns. Az épületet egy hatalmas kert és terasz veszi körbe, emellett a Hudson-folyóra nyílik a kilátás. A házaspár jelenleg 12 millió dolláért árulja a házat. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves