Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LAKBERENDEZÉS

Jennifer Aniston sötét konyhabútora 2024 legnagyobb trendje, ezt neked is látnod kell!

2024. június 18.

2 perc olvasás

ELLE

lakberendezés trend konyha Jennifer Aniston konyhatrend
Jennifer Aniston sötét konyhabútora 2024 legnagyobb trendje, ezt neked is látnod kell!
© Valerie Macon / AFP

Jennifer Anistonnak igazán különleges a konyhabútora, ami 2024 egyik legmenőbb trendje! 


Többször írtunk már az aktuális konyhatrendekről, melyek alaposan átalakították az eddig kialakult képet. Háttérbe szorul például a fehér, és a sötétebb, mélyebb tónusok számítanak a legnépszerűbbnek. Tudja ezt Jennifer Aniston is, akinek a sötét konyhája mindenkit lenyűgöz

Jennifer Aniston konyhája ettől olyan különleges 

A színésznő otthona régen épült, mivel 1965-ben készült el az otthona. Ő már a sokadik tulajdonosa, ennek ellenére egy kifejezetten modern házról van szó. Jennifer Aniston házát úgy rendezték be, hogy illeszkedjen az említett korszakban népszerű trendekhez, mégis nagyon mai és friss legyen. 

A híresség konyhájában a fekete az egyik legfontosabb árnyalat. A konyhabútor egyes részeit is erre a sötét árnyalatra festettek le, másokat pedig világosabb barnára. Azért, hogy az összehatás ne legyen túlságosan komor vagy esetleg sötét, világosra festették a falakat, ám a padlót úgyszintén egy sötétebb árnyalatú lappal burkolták, így nagyszerű az összhang

A fekete egy kifejezetten drámai szín, ami remekül használható a konyhában. Sokan félnek kipróbálni, de elsőként nem kell az összes falat erre a színre festeni. Lehet vele kísérletezni, például lámpákat, székeket, asztalokat vagy esetleg bármilyen más kiegészítőt beszerezni ebben az árnyalatban. 

Jennifer Aniston konyhájában nem csupán a konyhabútor kapott sötét színt, mivel pár kiegészítőt is elhelyeztek. Ezek csak növelik a harmóniát, így minden tökéletesen passzol. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves