Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Meubles antiques

Mennyit tudsz az antik bútorokról? Kvíz!

2024. május 26.

1 perc olvasás

Gyulai Bence

antik teszt kvíz antik bútor
Mennyit tudsz az antik bútorokról? Kvíz!
© Fotó: Shutterstock/MarkoV87

Ha közel áll hozzád az antik bútorok világa, ha valamelyest kiismered magad a régi korok berendezési tárgyai között, akkor ez a kvíz pont neked való! Teszteld magad, hány kérdésre tudod a választ!


Nemrég a világ igazán ikonikus bútorairól készítettünk kvíz, most az antik bútorok kerülnek sorra! Próbáld ki, tudod-e a választ erre a 10 kérdésre a régmúlt idők berendezési tárgyairól!

Antik bútorok kvíze

Képes és kép nélküli kérdések egyaránt találhatóak az alábbi játékban, ami egy történelmi kvíznek is felfogató: csak éppen most a bútorok történelméről, a bútortrendek történelméről állítottunk össze egy kérdéssort. Valamiért csak a szó klasszikus értelmében vett bútordarabokra koncentráltunk most, például a világítóeszközöket, edényeket, étkészleteket, lakástextíliákat mind kihagytuk, pedig azok is mind hozzátartoznak egy lakás berendezéséhez. (Esetleg egy következő kvíz tárgyát képezhetik majd!)

A jól ismert, joggal népszerű tesztformátumot használtuk ezúttal is: minden kérdéshez 4 válaszlehetőséget mutatunk majd. Ezek közül tippelhetsz az egyetlen helyesre. Ha valamennyi válaszodat leadtad, mutatjuk, hány kérdést találtál el!

Indítsd el a játékot, jó szórakozást!

Ha tetszett a kvíz...

Van kedved még játszani egy kicsit? Amennyiben igen, a Psziché rovatban ma is mutatunk egy szellemes képes fejtörőt (ez most fesztiválos-kalapkeresős!), de ha inkább még egy kvízt töltenél ki, akkor az oldal alján találsz három ajánlatot folyamatosan bővülő archívumunkból.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves