Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Függöny

Az otthonodba választott függöny elárulja, mennyire vagy romantikus

2024. május 11.

2 perc olvasás

otthon függöny romantika személyiség
Az otthonodba választott függöny elárulja, mennyire vagy romantikus
© Shutterstock

Elgondolkodtál már azon, hogy mit árulnak el rólad az otthonodba választott függönyök? 


A függöny nem csupán dekoráció, ami kiegészi a teret, ugyanis a személyiségedről, stílusodról és életszemléletedről is árulkodnak. Összeállításunkban most megmutatjuk, rólad mit mesél a függöny, amit választottál. 

Klasszikus függöny csipkével: romantikus, ízléses elegancia 

Ha klasszikus, csipkével díszett függönyök mellett döntöttél, akkor valószínűleg te elég romantikus alkat vagy, aki egyébként nagyon szereti az eleganciát. Otthonod gyengédséget áraszt, egy varázslatos hely, ahova jó érzés belépni. Feltehetően értékeled a művészetet is, éppen ezért a függönyeid is olyanok, mintha igazi műalkotások lennének. 

Sötétítő függöny: a kényelem és az intimitás szerelmese

Ha a sötétítőfüggönyöket részesíted előnyben, akkor te a kényelem és az intimitás híve vagy. Az otthonod egy olyan hely, ahova visszavonulhatsz a világ zaja elől, ahol biztonságban érzed magad. Értékeled a békét és a csendet, otthonodban pedig igyekszel megteremteni a béke szigetét. 

Extravagáns függönyök flitterekkel: extravagáns, ragyogó személyiség 

A flitterekkel díszített függönyök egyértelműen arra utalnak, hogy te aztán egy igazi extravagáns személyiség vagy. Az otthonod egy olyan helyszín, ahol a főszerep a ragyogásé. Nálad vannak a legjobb bulik, szeretsz kitűnni és imádod az életet. 

Minimalista fehér és szürke függönyök: stílusosan letisztult tér

A fehér és szürke függönyök arra engednek következtetni, hogy te a minimalizmus követője vagy. Az otthonodban tisztatás és egyszerűség uralkodik, ahol mindennek megvan a maga helye. Nagyra értékeled a stílusosan kifonomult szobákat, a szükségtelen dekorációkat pedig ki nem állhatod. 

Gyengéd pasztell színek: finomság és romantika

Ha lágy, pasztell árnyalatú függőnyök mellett teszed le a voksod, akkor te a finomságot és a romantikát részesíted előnyben. Otthonod a gyengédség oázisa, ahol a színek összefonódnak a harmóniával, így teremtenek kellemes hangulatot. 

Élén színek: kreativitás és energia 

Ha a függőnyeid élénk színekben pomáznak, akkor te egy nagyon kreatív, élénk képzelőerővel megáldott személy vagy. Otthonod színekkel teli, tele van dinamikával. Imádsz kísérletezni a színekkel, mert szerinted ezzel tudod kifejezni a legjobban saját magadat. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves