Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tippek

3 ötlet, amivel a maximumot hozhatod ki a kis erkélyből

2024. május 03.

2 perc olvasás

ELLE

erkély ötlet
3 ötlet, amivel a maximumot hozhatod ki a kis erkélyből
© Shutterstock

Neked is kis erkélyed van? Ezeket az ötleteket imádni fogod. 


Ha azon szerencsések közé tartozol, akiknek van erkélyük a lakásukban, akkor nálad is megvan a legkeresettebb tér,  amit egy otthon kínálhat. Sok esetben azonban kihasználatlan marad, mert nem érezzük magunkat elég ötletesnek. Most mutatjuk, milyen dologgal dobhatod fel igazán ezt a kis teret. Ezután meglátod majd, hogy nem számít, hogy 20 négyzetméterrel vagy 100 négyzetméterrel van dolgod, a lehetőségek valóban végtelenek.

Ilyen a minimalista stílus

Teljesen megértjük: a minimalizmus nem mindenkinek való. Azonban igaz a mondás sok esetben, hogy a "kevesebb több". Egy szűk térben a túl sok dekoráció zavarosnak tűnhet. Ehelyett próbálj meg egy fókuszpontot, például egy padot, és egy vagy két befejező elemet hozzáadni, összehangolt színekben. A közösségi médiában is rengeteg inspirációt szerezhetsz. 

Dobd fel egy hintával

Van valami eredendően ikonikus a hintákban, különösen akkor, ha az erkélyre teszed. Nem kell lemondanod a szórakozásról a szűk hely miatt. Rengeteg olyan erkélyhinta létezik, amely egyszemélyes, és kintre akasztható, tehát tökéletesen illeszkedik a kisebb terekbe. Hidd el, hogy a vendégeid is imádni fogják, és nagyon szívesen ülnek majd ki veled.

Bútorra nem is biztos, hogy szükséged van

A gyerekkorba is visszamehetünk. Emlékszel, milyen volt amikor a saját párnákból és takarókból építettél a barátaiddal erődöt? Néhány évtizeddel később ugyanez az érzés az erkélyekre is érvényes. A felnőtt erőd elkészítéséhez dobj le egy kis műgyepet, adj hozzá egy puha, időjárásálló takarót, és fejezd be az összes párnával, amit csak találsz.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves